Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
57952
Players nickname
Stranac
Suspect ID
59202
Date of violation
Nov 30, 2024
Time of violation
17:16
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=8lIhzyMwQik

PerooFresh

Player
Player
Pozdrav administracijo kao prvo izvinjavam se jer neznam kako glasi pravilo koje ovo lice krsi zato sam stavio ovakav naslov i neznam gde je zaposlen zato nisam navedio u zalbi ime organizacije..
KAO DRUGO: Ja i ovaj moj drug smo cekali neko vreme na parkingu da izadje nas drug iz fama kao sto vidite na blipu, ovaj lik je stavio spajkove nije imao ni auto plus je trcao sa spajkove u rukama i je stavio na podu dok je trcao prema auto. Molim da se kazni po zasluzenoj kazni hvala lepo !

Veliki Panda

Player
Player
Daj pov od 1 minuta kao sto treba vidi se u povu da nije ceo zato sto je on bio tu sve vreme. Kakav je to PG ili Fail RP objasni sta on ne moze da ti stavi spike dok se ti kreces?

Matkee_

Player
Player
Pozdrav administracijo kao prvo izvinjavam se jer neznam kako glasi pravilo koje ovo lice krsi zato sam stavio ovakav naslov i neznam gde je zaposlen zato nisam navedio u zalbi ime organizacije..
KAO DRUGO: Ja i ovaj moj drug smo cekali neko vreme na parkingu da izadje nas drug iz fama kao sto vidite na blipu, ovaj lik je stavio spajkove nije imao ni auto plus je trcao sa spajkove u rukama i je stavio na podu dok je trcao prema auto. Molim da se kazni po zasluzenoj kazni hvala lepo !
dostavi pov kako sam ti 15 puta brojao i kako nisi stao i pov kada si uradio cl

PerooFresh

Player
Player
Slobodno okacite ako mislite da krsim nesto a ne tu da mi se pravdate pozz. Svaki OFF TOPIC molim da se kazni !

Jaki Panj

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 59202 ce dobiti kaznu za PG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom