Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP korumpirana biografija | Valentino Hazee | 4692

Rejected
Status
Not open for further replies.

Valentino Black

Player
Player
Organizacija: SAHP

Ime: Valentino
Starost:27
Nacionalnost: Balkanac
Mesto rođenja: Russija
Pol:Muski
Boja očiju: zelene
Boja kose:smedja
Tetovaže: obe noge, ledja
Prednosti: strpljenje i iskrenost i vernost
Slabost:eek:star sam

Životna priča:
Valentino je rodjen 29.06.1998 u russiju Kao Mali bio sam fasciniran brzim automobilima i adrenalinom moj otac je bio vozac oruzija a ja sam cesto provodio vreme sa njim ucio me je da pucam i budem svoj covek ali isto tako da razmisljam o posledicama koje ce me snaci ...naucio me je da vozim i da pucam s godinama sam postao odlican u tom poslu i da mogu na pesku kontrolisati svoje vozilo preko 50km na sat .

Medjutim kako sam odrastao naisao sam na teze trenutke moja porodica se suocila sa s finansijkim problemima a ja sam soecao potrebu da pomognem u tom trenutku privukla me je mracna strana zivota usao sam u svet mafije gde sam brzo stekao reputaciju kao neko ko moze da drzi snajper i ko se ne boji rizika

moj zivot je postao borba izmedju onoga sto zelim bitii od onoga sto sam postao postepeno sam shvatio da je moj zivotpun opasnosti i gubitka !! Otac mi je rekao da su moju majku ubili kriminalci gde sam postao jos gori i osvetciu se svim kriminalcima koji pljackaju i ubijaju ljude to sam rekao ja. bracu nisam imao bio sam jedinac otac mi je rekao da pazim sta radim i da cu za svoje pogresne postupke odgovarati ali sam prevaziso sve i postao jos bolji u svakom poslu i rekao sam osveticu svoju Majku

Valentino je odlucio da postane seriff nakon sto je dosao u Los Santos. Prva obuka bila je teska, ali mu je dala samopouzdanje i disciplinu. S vremenom je postao deo elitne jedinice SAJ, ucestvujuci u opasnim misijama sirom drzave. Njegove veštine su se razvijale kroz izazovne situacije, od humanitarnih operacija do borbenih zadataka. Kako su dani prolazili Valentino je bio sve bolji i bolji te je drzavni serif odlucio da ga nagradi unapredjenjem.To ga je motivisalo da postane jedan od najboljih serifa koji je ovaj grad video.Trudio se i trudio i u medjuvremenu postao je sergeand . On je sebe smatrao kao da moze da resi sve te poslove i da je rodjen da uspe i da lose ljude stavi u zatvor zbog ubistva njegove majke . Za sad njegova buducnost izgleda lepo...

Ishodi:
1.Valentino moze da veze, vuce, koristi PDA, prvu pomoc, ubacuje u kola, pretrazuje itd sa jednom rukom. (Osim pusaka)
2.Valentino moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije
3.Valentino može od privedenog lica tražiti da mu preda bilo koje oružije, municiju, pancir ili drogu.
4.Valentino moze tražiti mito do 100.000$
5.Valentino moze pustiti osumnjičene na slobodu ili im očistiti dosije i poternicu
6.Valentino moze da ide 1v2 zbog svojih vestina u elitnoj jedinici

Status
Not open for further replies.
Top Bottom