Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Hamza.

Player
Player
Informacije

Vaše ime IRL: Hamza
Vaše godine: 17
Vremenska zona: GMT +1
Prosjek online po danu: 3-8h
Vaš Discord: hoozy19
Vaše ingame ime: Hamza Amato
Vaš ID: 54994

Dodatne Informacije

1. Lider za...
The Ballas

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1. Igram vec neko vreme na serveru a generalno sam po sferama igre vise crime igrac i bio sam po dosta organizacija high rank pa bi voleo da se oprobam na liderskoj poziciji jedne organizacije
2. Zanimljive su mi sve te cari koje gang dovodi, svi ti dogadjaji poput talackih i generalno svih tih akcija gde se borimo protiv state orgova. Vodio sam dosta takvih situacija te imam iskustva u istima .
3. Ballas gang mi je oduvek bio privlacan zbog nostalgije na taj grove street i sve. Kada god sam bio u ballasima uvek su bili najdominantnija org po svim akcijama i getu naspram drugih gangova a ja bi sve to voleo da dignem na visi nivo.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

-Ubacivao bi starije i iskusnije RP igrace koji bi uz svo to iskustvo i dalje bili detaljno ispitani i imali bi prednost na visokim pozicijama jer su tu iskusni. Voleo bih da resim nesloznost orgova gde se crime dosta cacka medjusobno za razliku od statea koji radi sve zajedno.
-Sansu bi dao novim igracima jer kao i mi sto smo ucili, oni tek treba da nauce sve cari crime rpanja gde bi svakog novajliju koji se dokaze ubacio medju vise rankove da uci od starijih igraca kako se vodi gang u odredjenim situacijama kada lider nije tu.
-Svako pre ulaska bi se proverio sa znanjem RP pravila jer svi koji prave greske su uglavnom lose ispitvani. Napravio bih listu pravila koja bi trebala da se znaju kada zelis da udjes u gang kojim bi samo HC imao pristup, isto tako bi samo HC i ispitivao.
-Gang bi posvetio rp akcijama ali ni turfove ne bi zapostavio. Prioritet bi mi bio da idemo na sve akcije.

Hvala na čitanju i srecno svima!

Rankovi:

1.Suspend
2.Newbie
3.Rookie
4.Ghetto Warior
5.Ghetto Cleaner
6.Grafiti Team
7.Grafiti Team Leader
8.Nightcrawler
9.Demon
10.Legend
11.O.G
12.Co-Leader

13.Leader

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Pregled aplikacije u toku...

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Na razmatranju⏳

Johny Zekonjaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno, intervju ce biti odrzan 8.12.2024 u 19:00h.
Budite u cekaonici na GrandRP discord-u 5min pre pocetka.
Srecno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom