Brando sutra te gasim kacim te sutra za cheat posto letis po inf
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!burazeru veruj mi da letim sad...Brando sutra te gasim kacim te sutra za cheat posto letis po inf
nisam niti sumnjao da neces nista hitati revom, sljedeci put sokaj 45% obrane pa mozda i napravis killBez uvrede Admine Tico ovde treba samo pov da usporite i da pogledate zadnje 2 sekunde gde dobija fast swich u rolu i ubija me prebrzo. Prepustite bolje zalbu nekom iskusnijem adminu.
brze opaljivanje metka je izglasano od igraca ovog projekta da se ne racuna kao bug abuse jos odavno, cak i ako se moze dobiti ban ako se switcha sa reva na dugi shotgun u ovom klipu se ne desava razlog zbog kog se dobija kazna sobzirom da je potrebno da je tebi igrac kad te pukne jos uvek u animaciji i da te pukne zato sto bi to bilo ne moguce, ali to se ovde nije desilo vec se animacija prvo zavrsila, a potom je tebe igrac (41555) pukao dugim shotgunom zato uz duzno postovanje 𝓷𝓮𝓶𝓸𝓳 𝓼𝓮 𝓿𝓲𝓼𝓮 𝓫𝓵𝓪𝓶𝓲𝓻𝓪𝓽𝓲 𝓑𝓻𝓪𝓷𝓭𝓲𝓬.Nemam ja Misale nista protiv tebe da ne pomislis nesto nego ti los taj dres i tim u koji si otisao jbg. Jesi ubio si me u rollu i svakako si uradio BA sa sotka rev da swicas brze opalis metak...