izdao mi je 5 sekundi da se maknem sa njegovog poseda poslusao sam ga i makno sam se na drzavni posed gdje mi nije ništa izbrojo i ubio me
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Druze 100% si bajtovao dolazite liku po ceo dan u dvorsite kao da iza kuce ima prime tikete a ne panele!Posle kacite zalbe,a i ne vidim nigde da je prekrseno pravilo GP 6.15 nemoj se gubitizdao mi je 5 sekundi da se maknem sa njegovog poseda poslusao sam ga i makno sam se na drzavni posed gdje mi nije ništa izbrojo i ubio me
Da brate al se ti kod mene ne cujes ne dobacuje ti glas do dole, a i ne vidim razlog brojanja ako ti nisam na posjedu i ne smetam ti????
Eto sve se jasno vidi dzabe kacite zalbe na one koji imaju ugled!
Brate al nekuzim brojanje na brdu gdje nisam na njegovom posedu nit mu smetamEto sve se jasno vidi dzabe kacite zalbe na one koji imaju ugled!
Pa cim se nisi udaljio znaci da se spremas da baitas iznova i iznova jbg nemoze to takoBrate al nekuzim brojanje na brdu gdje nisam na njegovom posedu nit mu smetam
Izdao mi je zahtjev da se maknem od njegovih panela maknuo sam se sa njegovog posijeda gdje ako hocu mogu kampirat i nisam ga ugrožavao niti ga provociro ja mogu pušku izvadit iz 100 razloga.Pa cim se nisi udaljio znaci da se spremas da baitas iznova i iznova jbg nemoze to tako
I ja tebi mogu da izbrojim iz 100 razloga, dosta komentara nek admin pregleda ne kazni me i zavrsiIzdao mi je zahtjev da se maknem od njegovih panela maknuo sam se sa njegovog posijeda gdje ako hocu mogu kampirat i nisam ga ugrožavao niti ga provociro ja mogu pušku izvadit iz 100 razloga.