Sve se vidi u POV-u dodatni POV u tekstu, gde se vidi da su ti isti pocinioci zajedno bili u jednim te istim kolima.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!47351 nista nije pogresno napravio WTF?Niste nista. Onda ne znas znacenje pravila Fail Rp. Pa da ti objasnim Fail Rp je sve sto se moze smatrati ne realisticnom situacijom. U ovom slucaju trolanje, kao sto trolas svaki moj post. Ako neces da radis Rp igraj gta online i leti na letecom metli pa tamo trolaj. Sledeci put imas moj diskord pa pusti tamo poruku da raspravimo a ne ovde da se pravis pametan.
Vojkane, imas dva snimka covek radi u SAHP pored fail Rp znas za sta se i kako koriste vozila organizacije. Citaj pravila.47351 nista nije pogresno napravio WTF?
HAHAHAHAHA kakva konsanta krsenja druze moj kod mene vise mojih zalbi i prijava nego zalbi na mene ima ljudi koji su po 10 strana ma forumu pa jos nisu banovani tkd uzivaj🫶Krsite pravila. Unistavate ljudima Role Play i onda se jos bunite. Pa takve kao vas treba black list sa servera. Imate konstantno krsenje pravila sva trojica neka admini pogledaju. A neka pogledaju i mene.
Pa ti imas 5 stranica od toga pola 6.15, pa imas MG, VDM,hoces dalje da nabrajam ili bolje pogledaj sam. U mesec dana napravis prekrsaja koliko neko za zivota ne napravi.HAHAHAHAHA kakva konsanta krsenja druze moj kod mene vise mojih zalbi i prijava nego zalbi na mene ima ljudi koji su po 10 strana ma forumu pa jos nisu banovani tkd uzivaj🫶
Za tvoji informaciju ja nisam igrao vise od 6-7 meseciPa ti imas 5 stranica od toga pola 6.15, pa imas MG, VDM,hoces dalje da nabrajam ili bolje pogledaj sam. U mesec dana napravis prekrsaja koliko neko za zivota ne napravi.
Od avgusta ima 6-7 meseci bravo. Ni prostu matematiku ne znas. Da si igrao konstantno verovatno bi bio banovan sa servera koliko bi prekrsaja napravio.Za tvoji informaciju ja nisam igrao vise od 6-7 meseci
Pa to mozda tiOd avgusta ima 6-7 meseci bravo. Ni prostu matematiku ne znas. Da si igrao konstantno verovatno bi bio banovan sa servera koliko bi prekrsaja napravio.