dzabe ce da se kazne kad ce jos 15 acca da naprave i skemaju jos 30 ljudi jbg ali tako je kakojeJa sam lider ove porodice i potvrdjuem ovo sto je Baja Skof postavio i slazem se da se prijavljeni igraci kazne.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dzabe ce da se kazne kad ce jos 15 acca da naprave i skemaju jos 30 ljudi jbg ali tako je kakojeJa sam lider ove porodice i potvrdjuem ovo sto je Baja Skof postavio i slazem se da se prijavljeni igraci kazne.
samo polako samo su pareE ovako se ovo desilo 21.11.2024 da je 58425 prodo moj biznis id 67215 za 2k i sve mi je uzo iz fema u vrednosti preko 600m
prodo je naftnu busotinu br:15 i drug-lab br 7 onda su mi trazili da im dam 1000 eura ali nism prihvatio.
ako treba jos pova imam .hvala lp
Evo jos jedan video kako ima cheat
E ovako se ovo desilo 21.11.2024 da je 58425 prodo moj biznis id 67215 za 2k i sve mi je uzo iz fema u vrednosti preko 600m
prodo je naftnu busotinu br:15 i drug-lab br 7 onda su mi trazili da im dam 1000 eura ali nism prihvatio.
ako treba jos pova imam .hvala lp
Evo jos jedan video kako ima cheat
jao bajooo pa gde je slika gde si ti nudio da prodajes pareeeevo sila kako prodaje pare
Ohoho masala pa imas vas umesanih jos koliko hoces.jao bajooo pa gde je slika gde si ti nudio da prodajes pareee
u vezi slike druge,zalba na nju je odbijena tako da ona nista nije prodala kako ne bi izgubilaevo sila kako prodaje pare
i 30.11.2024 je sve prodano
prodana je pumpa br 5/21
prodan je drug-lab 7/8
prodana je kuca br 426
prodana je prodavnica odece br 7
sve je to prodo id 45245