Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2318
Players nickname
Stefan Amato
Suspect ID
18775
Date of violation
Dec 2, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/aaXvsBJ#AJYFZYH
Postovana administracijo dole imate slike i linkove zalbi gde mi igrac pod ID 18775 upucuje najgore moguce uvrede i kletve i pokazuje svoju nenormalnu toksicnost, takodje na zalbama je vredjao i druge igrace kao i njihove roditelje itd.. Molim vas da ga kaznite jer ovoj toksicnosti nije mesto na ovom projektu niti je u redu da bilo kome upucuje uvrede ove tezine.

off-topic da se kazni

Kenox

⚜️
Player
Postovana administracijo dole imate slike i linkove zalbi gde mi igrac pod ID 18775 upucuje najgore moguce uvrede i kletve i pokazuje svoju nenormalnu toksicnost, takodje na zalbama je vredjao i druge igrace kao i njihove roditelje itd.. Molim vas da ga kaznite jer ovoj toksicnosti nije mesto na ovom projektu niti je u redu da bilo kome upucuje uvrede ove tezine.

off-topic da se kazni
To nije moj forum acc.

Kenox

⚜️
Player
bitno da se baca to "nnc" na stefijev ban.. preuzeo bi zasluge al kao ne bi XD odluci se bakre hoces biti mudonja ili picka
Neka admini provjere da li je to moj forum acc i neka odluce, svakako ima i zalba za to.

Necu vise da se raspravljam, Allahimanet.

Mike Djames

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

Igrac i forum su vec kaznjeni.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom