Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28360
Players nickname
Dejan Armani
Administrators nickname
Alen Sikter
Date
Dec 2, 2024
Time
14:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=OD0c_jRS8eY

Dejan Armani

Player
Player
Poštovana administracijo, danas oko 14h sam dobio ban za G.P. 1.1. Situacija je ovakva: moj drugar i ja smo zajedno počeli da igramo na ovom serveru u 8. mesecu 2022. godine. U tom trenutnku, ja nisam imao GTA V kupljen na steamu/epic gamesu/rockstaru, te mi je on tada pozajmio svoj Epic Games nalog, te se moj rockstar nalog linkovao sa tim epic games nalogom. Nisam bio upućen u to da epic games mora da se poveze sa rockstar nalogom, te da se onda GTA V otvara samo preko tog rockstara. Iz tog razloga kada je moj drugar upalio GrandRP na svom racunaru, epic games je automatski otvorio moj rockstar nalog te ispada da je njegov nalog zapravo moj twink, te ispada da sam ja delio svoj nalog sa njime. Otprilike godinu dana kasnije (u 6. mesecu 2023.) ja kupujem GTA V na svoj steam nalog, te moj rockstar otkačujem (unlinkam) sa epic games naloga spomenutog na početku i linkujem ga samo na steam. Prihvatam svoju grešku, te vas molim da imate razumevanja i za mene. Nebih želeo da skoro 3 godine truda i rada propadnu zbog neke gluposti koja se desila na samom početku mog iskustva sa ovim sjajnim projektom, dok još nisam bio upoznat sa pravilima.
Takođe, voleo bih da napomenem da nikada do sada nisam kažnjavan na ovaj način.
Ukoliko je to potrebno, PRIHVATAM MONEY WIPE, jer mi novac na ovom projektu ne znači ništa u poređenju sa RP-om koji ovaj projekat nudi, te i samim druženjem sa dobrim prijateljima koje sam stekao za vreme mog boravka ovde.
Hvala vam na izdvojenom vremenu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom