Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59992
Players nickname
Dacke Kumov
Administrators nickname
Jaki Panj
Date
Dec 2, 2024
Time
22:29
Proofs
https://youtu.be/eXH2o3MziQ0?si=hNkgiXx1bJ-Zy7-j

Dacke Snajkin

Player
Player
Poštovani,

Obraćam se sa dubokim poštovanjem u vezi sa situacijom koja se desila u okviru vašeg nadležnog tima. Naime, želim da ukažem na nesklad u postupanju prema žalbama koje su se odnosile na isti prekršaj, te da zatražim dodatna objašnjenja u vezi sa ovom odlukom.

Naime, osoba pod korisničkim imenom Vukašin Siciliano (ID: 10845) je prethodno postavila žalbu u vezi sa prekršajem koji je označen kao G.P 3.1, koja je nakon odgovarajuće procedure odbijena. Međutim, u periodu od nekoliko dana, ista osoba je ponovo postavila snimak koji je označen kao G.P 6.19, na temelju kojeg je, prema informacijama koje su mi dostupne, od strane administratora JAKI PANJ potvrđeno da je žalba prihvaćena, iako je prošlo više od dva dana od odbijene prethodne žalbe na isti snimak.

Zbog ove situacije, smatram da je došlo do nesrećnog nesklada u donošenju odluka i ujednačenju postupanja prema korisnicima. Naime, postavlja se pitanje kako je moguće da sam ja bio kažnjen za nešto što je osoba koja je fizički pored mene takođe izgovorila, a da za tu istu radnju nije kažnjen, te smatram da je došlo do nedoslednosti u postupanjima.

Stoga, ljubazno molim da se naredni put prilikom razmatranja žalbi izvrši dodatno istraživanje i analiza konteksta, kako bi se osigurao jednak tretman za sve korisnike, bez izuzetaka, i kako bi se sprečile ovakve nesuglasice u budućnosti.

Za potkrepljenje svojih navoda, u nastavku šaljem video snimak na kojem je jasno vidljivo da su okolnosti iste, te smatram da bi ovaj materijal mogao poslužiti kao relevantan dokaz u razmatranju ove situacije.

Verujem da ćete ovu situaciju shvatiti ozbiljno i da će biti preduzeti odgovarajući koraci kako bi se ovakve nepravilnosti ispravile, te kako bi se obezbedio pravičan tretman za sve korisnike.

Srdačno vas pozdravljam i unapred se zahvaljujem na vašem razumevanju i obratite mi se ukoliko bude bilo potrebnih dodatnih informacija.

Administrator Jaki Panj je izjavio da je donošenje ove odluke kao najlakši i najlogičniji zaključak u njegovom životu, što me, iskreno, dovodi u pitanje. Naime, zanima me kako može biti "najlakše" doneti ovakav zaključak, kada se drugi administratori nisu složili i nisu odobrili žalbu, što sugeriše na nesaglasnost u donošenju odluka?

To je to od mene. Ako bude potrebno još dokaza ili dodatnih informacija, slobodno mi se obratite.

Srdačno,

[Dacke Kumov]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom