Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Stefan323

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-6h (zavisi od obaveza)
5. Vaš Discord: stefi432
6. Vaše ingame ime: Stefan Mikhailov
7. Vaš ID: 62289
Dodatne informacije:

1. Lider za San Andreas HighWay Patrol.

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-
Prvi razlog mi je jer do sada nikada nisam bio Lider neke organizacije, a znam da bi se vrlo dobro snašao zbog dosadašnjeg iskustva u državnim organizacijama. Edukacija koju sam stekao u drugim drzavnim organizacijama dodatno je ucvrstila moje razumevanje i sposobnosti u sprovodjenju pravila. Moj pristup radu karakterise posvecenost pravdi, ozbiljnost, odgovornost, rad, red i efikasnost.Svi znamo da se teze u ovim godinama RolePlay stvarno igra, jer dosta ljudi je tu koji ga non-stop krsi, zato sam ja tu da povecam razinu RolePlay-a, samim time mislim kada su ozbiljne situacije da se svi ponasamo pristojno i normalno kako bi druge organizacije videle da je SAHP jedna od boljih organizacija u RolePlay-u. Jako volim ovu organizaciju te bih se mnogo trudio za nju i bio posten prema svima.

- Moje veštine u drugim organizacijama cine me prikladnim kandidatom za ulogu lidera SAHP-a. Tokom svoje karijere, stekao sam iskustvo, što me čini sposobnim da se nosim s raznolikim izazovima na ovoj poziciji. Veoma sam socijalan sto me cini spremnim da uvek porazgovaram sa gradjaninom ili bilo kojom drugom personom, i da problem resim na laksi nacin i po mene i po njega.
Posle vodjenja ove organizacije zeleo bih da ostavim dobar ugled na istu. Clanovima moje organizacije bih posle zavrsetka mog mandata omogucio transfer u bilo koju drzavnu organizaciju. Svaki clan moje organizacije dobijao bi ono sta i zasluzuje (bonus,rank up ...), sposoban sam da vidim kada se neko stvarno trudi i ima zelju za organizaciju(To znaci da bi ljudi krenuli od Sheriff On Training ili Insurance unit-a samim time mogu birati i treba da skupe 15 zaplenjenih automobila ili 15 prodatih osiguranja i samim time idu na Officer grupu gde se moraju koristiti hapsenja kako bi isli dalje. Sve bi bilo fer i posteno tako da ko se trudi i stvarno hoce da radi bi uvek bio na vrhu i nagradjen.

- Veoma sam motivisan sto se tice pozicije lidera jer sam stekao dovoljno znanje i iskustvo da odrzavam red i mir u organizaciji i tako van nje. Spreman sam preuzeti ulogu lidera SAHP-a, sa odgovornoscu za sve sto se desava u sastavu organizacije. Radujem se prilici da dam doprinos zajednici.Trudio bih se da imamo dobre odnose sa FIB LSPD NG i da idemo zajedno na akcije npr podmornica talačke zaplena kanabisa itd.Trudio bih se da napravim što više jedinica kao što su A.T.J (Anti Teroristička Jedinica) i Inspektori.

- Verujem da sam sposoban da naucim nove officere, i da im pomognem da dostignu najveci potencijal. Imam spremno ljudstvo za High Command koja bi uz mene SAHP dovela na najvisi moguci nivo. Maksimalno cu se potruditi da postujem sva pravila zajednice i trudicu se da ni jedan moj clan ne prekrsi ista. Postovacu svaki zahtev curatora i isti cu izvrsiti.Svi u SAHPU će poštovati uniforme koju budu dobili.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Regrutacija
– Bile bi odrzane regrutaciju barem dvaput ili triput nedeljno.Uz pomoc High Command-a bi dao priliku svakom gradjanu San Andreas-a da se zaposli.Na regrutaciji bi ispitivali gradjane pravila grada i postavili bi im pitanje zasto bi hteli da se zaposle u SAHP i davali činove koje zaslužuju.

Zaplena – Pocetnicki rankovi u organizaciji bi imali zadatak da kupe vozila s Pauk-om. Isli bi sami u Zaplenu gde bi dizali auta koja su ostavljena na auto-putu i tako bi skratili mogucnost ugrozavanja bezbednosti gradjana San Andreas-a i tako bi RolePlay bio mnogo bolji.

Inspektori – Inspektori imaju zadatak da istraze sve kriminalne radnje u San Andreas-u, i da ispitaju ljude koji su optuzeni za neku kriminalnu radnju.

A.T.J. (Anti-teroristicka jedinica) – Udarna jedinica, opremljena najboljim i najspremnijim ljudima u organizaciji. Specijalizovani za svaku akciju, gde su u obavezi da uvek idu na bilo kakvu kriminalnu radnju koja se odvija u San Andreas-u. Kapetan A.T.J.-a bi imao zadatak da odrzava ceste simulacije tereskih akcija, gde bi svoje pripadnike maksimalno pripremio za pravu akciju.

Off Road Tim – Opremljeni ljudi za voznju van puta (Brdima, pesku, planinama). Specijalizovani su da voze dzipove.

Patrole – su jedna od najvaznijih stvari u sastavu SAHP-a. Nas prvenstveni zadatak je da odrzimo auto-put bezbedan za svakog gradjanina. To cemo postici tako sto ce na auto-putu biti celo patrolno osobolje, gde cu se potruditi da sto manje ljudi bude u stanici, osim onih koji su zaduzeni za prodaju osiguranja i bar jedan clan High Command-a koji bi nadgledao rad patrolnog osobolja putem radio komunikacije.Pomoću patrola smanjio bi se broj ljudi koji krše pravila na putu.

Državni Sheriff – Ima jedan od najvaznijih zadataka, a to je da odrzi dobar odnos sa ostalim drzavnim organizacijama. Ovo bi se postiglo cestim sastancima, zajednickim akcijama, i cistom dobrom i zdravom konverzacijom.

4.Predlog činova:

-----------------------------------

---High Command---

-----------------------------------

30. Državni Sheriff
29. Deputy State Državnog Sheriffa
28. Asistent Državnog Sheriffa
27.
Šef Osoblja
26. Secret Sheriff
25. Komandir Stanice
24.Lieutenant

----------------------------------

---High Staff---

23. A.T.J. Kapetan
22. Zamenik A.T.J. Kapetana
21. Glavni Inspektor
20. Zamjenik Glavnog Inspektora
19. Inspektor
18. Sergeant
17.Marshall
16.Stariji A.T.J Poručnik
15.Stariji Inspektor

---Struktura---

14. Inspektor
13. A.T.J. Pilot
12. Off Road Tim
11. A.T.J. Poručnik
10. Officer Poručnik
9. Officer Narednik
8. Officer III
7. Officer II
6. Officer I
5. Officer Senior
4. Officer
3. Officer Junior
2. Officer na obuci
1. Suspenzija

5.Kodovi

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu i redaju na liniju.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrdno / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-21- Trenutno stanje?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!

6.Kriterijum

Minimalno 14 godina OOC
Minimalno 7 godina IC
Postovanje svih clanova SAHP-a
Poznavanje pravila grada
Poznavanje pravila same organizacije

Želim svima koji su se prijavili sreću!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom