1. Vaše ime u RL: Milica
2. Vaše godine: 30
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosečna aktivnost na dan: 4h +
5. Vaš Diskord: micka_mic
6. Vaše Ingame ime: Micka Mic
7. Vaš ID: 38843
Dodatne Informacije
2. Vaše godine: 30
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosečna aktivnost na dan: 4h +
5. Vaš Diskord: micka_mic
6. Vaše Ingame ime: Micka Mic
7. Vaš ID: 38843
Dodatne Informacije
1. Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
Želim da budem lider ove organizacije jer bih htela da se oprobam u vođenju organizacije koja je sa druge strane zakona. Smatram da moje predhodno iskustvo koje posedujem moze pomoći da se RP bande podigne na veći nivo i da svima bude zabavnije, jer banda kao organizacija je dosta opuštenija i ima se više prostora za RP. Vođenjem state organizacije sam uvidela koliko bande zapravo imaju mogućnosti da rp naprave drugačijim u susretu sa državnim službinicima, jer je uglavnom banda ta koja diktira uglavnom rp u situacijama sa state i kojim tokom će se on odvijati.
Događaji bi bili obavezni, I ne bi se samo radele kriminale radnje poput talačkih I pljački zbog aktivnosti koja mora da se ispuni, već radi zabave kako ne bi bili banda koja je dosadna i neaktvina. Verujem da mogu da vodim i inspirišem svoj tim koji ću sastaviti da pruži sve od sebe i pokuša da pruži što bolji roleplay.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Ja znam da je za svaku bandu turf jedna od bitnijih stvari, ali ne bih se složila da je to razlog da se zapostavi Roleplay organizacije.
U poslednje vreme sam primetila da banda kada je aktivna, pokrene i ostale igrace da budu deo iste i bore se protiv state, tako pokrene i state da budu stalno u akciji.
Kao lider potrudila bih se da svojim znanjem i idejama, podignem Roleplay na što veći nivo zajedno sa svojim članovima bande i budemo što kreativniji u akcijama.
Da bi se to postiglo treba svaki član biti ispitan o pravilima pri ulasku u bandu, da budu upućeni u njihovu ulogu bandita I šta oni mogu , a šta ne.
Da bi banda bila aktivna na zadovoljavajućem nivou potrebno je da postoji dobar tim ljudi koji će da vodi ljude u istoj I koji ce biti pokretači akcija.
Svako nepoštovanje prema članovima moje i druge organizacije, kršenje pravila grada od strane mog člana organizacije, neće biti tolerisano.
Svaki trud člana bi se ispratio I nagradio, a brzobrazluk I nepoštovanje strogo kažnjavala.
Vrlo bitno je da postoji dobra saradnja sa ostalim bandama kako bi se pružio veći otpor držanim organizacijama.
Hvala svima na čitanju moje prijave, srećno ostalim kandidatima!