Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Micka_Mic

Player
Player

1. Vaše ime u RL: Milica
2. Vaše godine: 30
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosečna aktivnost na dan: 4h +
5. Vaš Diskord: micka_mic
6. Vaše Ingame ime: Micka Mic
7. Vaš ID: 38843

Dodatne Informacije

1. Lider za The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):

Želim da budem lider ove organizacije jer bih htela da se oprobam u vođenju organizacije koja je sa druge strane zakona. Smatram da moje predhodno iskustvo koje posedujem moze pomoći da se RP bande podigne na veći nivo i da svima bude zabavnije, jer banda kao organizacija je dosta opuštenija i ima se više prostora za RP. Vođenjem state organizacije sam uvidela koliko bande zapravo imaju mogućnosti da rp naprave drugačijim u susretu sa državnim službinicima, jer je uglavnom banda ta koja diktira uglavnom rp u situacijama sa state i kojim tokom će se on odvijati.
Događaji bi bili obavezni, I ne bi se samo radele kriminale radnje poput talačkih I pljački zbog aktivnosti koja mora da se ispuni, već radi zabave kako ne bi bili banda koja je dosadna i neaktvina. Verujem da mogu da vodim i inspirišem svoj tim koji ću sastaviti da pruži sve od sebe i pokuša da pruži što bolji roleplay.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Ja znam da je za svaku bandu turf jedna od bitnijih stvari, ali ne bih se složila da je to razlog da se zapostavi Roleplay organizacije.
U poslednje vreme sam primetila da banda kada je aktivna, pokrene i ostale igrace da budu deo iste i bore se protiv state, tako pokrene i state da budu stalno u akciji.
Kao lider potrudila bih se da svojim znanjem i idejama, podignem Roleplay na što veći nivo zajedno sa svojim članovima bande i budemo što kreativniji u akcijama.

Da bi se to postiglo treba svaki član biti ispitan o pravilima pri ulasku u bandu, da budu upućeni u njihovu ulogu bandita I šta oni mogu , a šta ne.
Da bi banda bila aktivna na zadovoljavajućem nivou potrebno je da postoji dobar tim ljudi koji će da vodi ljude u istoj I koji ce biti pokretači akcija.

Svako nepoštovanje prema članovima moje i druge organizacije, kršenje pravila grada od strane mog člana organizacije, neće biti tolerisano.
Svaki trud člana bi se ispratio I nagradio, a brzobrazluk I nepoštovanje strogo kažnjavala.

Vrlo bitno je da postoji dobra saradnja sa ostalim bandama kako bi se pružio veći otpor držanim organizacijama.

Hvala svima na čitanju moje prijave, srećno ostalim kandidatima!

Johny Zekonjaa

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno, intervju ce biti odrzan 8.12.2024 u 19:00h.
Budite u cekaonici na GrandRP discord-u 5min pre pocetka.
Srecno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom