Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
64757
Players nickname
Emin Mehmedovicc
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Dec 4, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/YNweAIs

LazarDrip

Player
Player
Pozdrav i postovanje,dobio sam 60 dana ban za prekrsena pravila 1.1,1.4.Nazad u Julu sam napravio moj prvi GrandRP racun znam da je bio medju 62k id-ovima.Uglavnom ja sam na tom racunu igrao manje od 2 dana i to mi je bio prvi put da igram grandrp,tada sam prestao igrati na projektu i nisam igrao sve do 1.septembra tacno u 00:00 medjutim jer sam na grandu bio samo ta dva dana i nisam igrao 2 meseca ja sam zaboravio sifru od tog racuna i napravio sam novi racun ID 64757 na koji i dan danas igram,zabavljam se i uzivam.Kasnije sam preko emaila promenio sifru od prvog racuna ali vec sam na novom racunu stekao prijatelje i bogatstvo pa mi je prvi racun postao sekundarni ako mi se bilo sta desi sa novim racunom.Pre 2-3 nedelje sam napravio jos jedan racun ID 67162 zbog zabave ne znajuci da krsim pravilo i ozbiljnost tog pravila jer mi je tada bilo bitno samo da uzivam u projektu.Juce ili prekjuce nisam siguran me je neko prijavio za navedena pravila zbog sumnje da ih krsim i danas kad sam hteo da se ulogujem na racunu i da krenem igrat video sam da mi je racun blokiran na 60 dana.Ja bi vas zamolio ako mozete da mi pruzite drugu sansu jer mnogo volim ovaj projekat i sve sto posedujem u njemu ne bi voleo da izgubim moje nekretnine,stvari,prijatelje i tako dalje i obecavam da cu sve od sebe dati da ne ponovim istu gresku.Prihvatam money wipe.”

Kačim u drugovo ime jel idalje nema pristup forumu

LazarDrip

Player
Player
Rekao je da ako već hoćete da mu banate akaunt onda banajte twink koji je 62k id a main mu je 64757.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom