Pozdrav i postovanje,dobio sam 60 dana ban za prekrsena pravila 1.1,1.4.Nazad u Julu sam napravio moj prvi GrandRP racun znam da je bio medju 62k id-ovima.Uglavnom ja sam na tom racunu igrao manje od 2 dana i to mi je bio prvi put da igram grandrp,tada sam prestao igrati na projektu i nisam igrao sve do 1.septembra tacno u 00:00 medjutim jer sam na grandu bio samo ta dva dana i nisam igrao 2 meseca ja sam zaboravio sifru od tog racuna i napravio sam novi racun ID 64757 na koji i dan danas igram,zabavljam se i uzivam.Kasnije sam preko emaila promenio sifru od prvog racuna ali vec sam na novom racunu stekao prijatelje i bogatstvo pa mi je prvi racun postao sekundarni ako mi se bilo sta desi sa novim racunom.Pre 2-3 nedelje sam napravio jos jedan racun ID 67162 zbog zabave ne znajuci da krsim pravilo i ozbiljnost tog pravila jer mi je tada bilo bitno samo da uzivam u projektu.Juce ili prekjuce nisam siguran me je neko prijavio za navedena pravila zbog sumnje da ih krsim i danas kad sam hteo da se ulogujem na racunu i da krenem igrat video sam da mi je racun blokiran na 60 dana.Ja bi vas zamolio ako mozete da mi pruzite drugu sansu jer mnogo volim ovaj projekat i sve sto posedujem u njemu ne bi voleo da izgubim moje nekretnine,stvari,prijatelje i tako dalje i obecavam da cu sve od sebe dati da ne ponovim istu gresku.Prihvatam money wipe.”
Kačim u drugovo ime jel idalje nema pristup forumu
Kačim u drugovo ime jel idalje nema pristup forumu