Ovaj igrac nema sta na nauci nove clanove, Krsi pravila na ovom projektu.Mislim da ovaj igrac nije dostojan da igra na ovom "prelepom projektu " stoga mislim da bi trebao biti uklonjen sa ovog projekta.
Evo neke od zalbe koje konstantno krsi pravila evo par ingame ima jos puno
Evo par zalba ingame ima jos puno mislim da zasluzuje da bude kaznjen.
Evo neke od zalbe koje konstantno krsi pravila evo par ingame ima jos puno
Approved - G.P 6.15 | 61149 23127
Na POVU se vidi da dečki ne znaju brojati do 5 niti izdati IC razlog upada u dvorište hhh
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 I 59352
Sve se vidi u pov-u cim pridjem u dvoriste pocne da me puca
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | Nepoznata familija
sve u POV... neka budem kaznjen za pricu na discordu
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15+MK | ID 59828
Igrac sa ID 59828 su prekrsili G.P 6.15 i MK G.P 6.15: Kada me doktor digao i poceli su brojati a nisu naveli razlok i ni za sta broje. MK: Kada su me ubili su me dovrsili. Molim da se ovo sankcionise. Hvala na citanju. Petre Makedonec
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 15275 47785
na POVU se vidi kako ja njemu i kolegi brojim, a oni odmah uzvraćaju paljbu što je ne smiju raditi bez brojanja!
gta5grand.com
Approved - Mass rule break | Lege
Sve je u POV mislim da ova familija ne zasluzuje neformalnu organizaciju.
gta5grand.com
Approved - G.P 1.3 | 2521
Na POVU se vidi kako me pokušao prevariti za Jugulara. Bila je dogovorena cijena 4.5 za full maxan s drift kitom. kad je ponudio razmjenu na Videu se vidi kako su druge tablice. Prodao bi bi mi stock jugulara. Stavljam ovu zalbu jer je jučer tak mog brata prevaraio za 4.7 m isto mu je trebao...
gta5grand.com
Approved - CL | ID 51796 48748
Na POVU se vidi kako likovi koriste CL kako bi izbjegli daljne robanje i što prije vraćanje na Black i kako bi izbjegao vrijeme čekanja dok je mrtav.
gta5grand.com
Approved - VDM G.P.3.2| 45469
gazio je cijelu pijacu nakon upozorenja i vrijedjao mi majku koja mi kuha rucak
gta5grand.com
Approved - GR 6.15 | 59352
Dear Admins, ID: 59352. came and killed me in the black market while I was standing on the green grass, without giving me demands. And there he failed GR 6.15 I hope he gets the punishment he deserves Thank you.
gta5grand.com