Saljem link zalbe zbog koje sam dobio 3h demorgan i warn. Na povu se dva momka pucaju, cuje se kako ja dolazim kao treci lik i brojim 5 sekundi da se sklone od parashuta, krecem da se pucam sa OBOJICOM ali mi je momak ciji je pov, otisao iza ledja, i ja njega naravno niti vidim niti znam da li on mene puca jer sam fokusiran na coveka ispred sebe i fight traje sve vreme. Momak ciji je pov se vraca, i pokusava da uzme parashut te ga ja ubijam nakon sto sam ubio 10845. Ne razumem prvo zasto 10845 nije dobio kaznu s obzirom da se na povu nije cuo kako izgovora 5,4, vec se culo samo 3 2 1. I takodje vidi se kako krece i mene da puca, a nije meni izbrojao, dok sa druge strane, ja (24437) sam obojici izbrojao (odjednom logicno jer su obojica ispred mene) i ubio 10845, a potom i 44525. Takodje je bitno napomenuti da se na povu jasno cuje (samo malo tiše zbog moje jacine mikrofona) kako ja govorim da imaju 5 sekundi da se pomere, i jasno se cuje svaki broj od 5 do 0. Molim da mi se kazna skine i da se kazni 10845 jer je na povu jedino on prekrsio pravilo. A to sto se 44525 na par sekundi pomerio od parashuta, dok sam ja ubio igraca 10845, pa se vratio da kao gnjida najveca ugrabi parashut, a ja ga ubio, znaci da je fight sa obojicom sve vreme trajao, i da ja nisam u obavezi da brojim opet.