Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24437
Players nickname
Konstantin Gracanin
Administrators nickname
Refko Navaro
Date
Dec 5, 2024
Time
11:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/879930/

Konstantin Gracanin

Player
Player
Saljem link zalbe zbog koje sam dobio 3h demorgan i warn. Na povu se dva momka pucaju, cuje se kako ja dolazim kao treci lik i brojim 5 sekundi da se sklone od parashuta, krecem da se pucam sa OBOJICOM ali mi je momak ciji je pov, otisao iza ledja, i ja njega naravno niti vidim niti znam da li on mene puca jer sam fokusiran na coveka ispred sebe i fight traje sve vreme. Momak ciji je pov se vraca, i pokusava da uzme parashut te ga ja ubijam nakon sto sam ubio 10845. Ne razumem prvo zasto 10845 nije dobio kaznu s obzirom da se na povu nije cuo kako izgovora 5,4, vec se culo samo 3 2 1. I takodje vidi se kako krece i mene da puca, a nije meni izbrojao, dok sa druge strane, ja (24437) sam obojici izbrojao (odjednom logicno jer su obojica ispred mene) i ubio 10845, a potom i 44525. Takodje je bitno napomenuti da se na povu jasno cuje (samo malo tiše zbog moje jacine mikrofona) kako ja govorim da imaju 5 sekundi da se pomere, i jasno se cuje svaki broj od 5 do 0. Molim da mi se kazna skine i da se kazni 10845 jer je na povu jedino on prekrsio pravilo. A to sto se 44525 na par sekundi pomerio od parashuta, dok sam ja ubio igraca 10845, pa se vratio da kao gnjida najveca ugrabi parashut, a ja ga ubio, znaci da je fight sa obojicom sve vreme trajao, i da ja nisam u obavezi da brojim opet.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom