Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
35693
Players nickname
Markony_White
Administrators nickname
Allen_Sikter
Date
Dec 5, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/P1ymn7C

Markony_White

Player
Player
Postovana administracijo, najpre zelim da se zahvalim administraciji za jako brz odgovor i pokusaj da resimo ovaj problem! Hvala <3.

Ovako danas sam usao na server negde oko 2 ujutru otprilike, ovo je moj jedini acc na kojem igram zadjih 2 3 godine nikad ovaj problem nisam imao do sada. Dobio sam zabranu za gp 1.1 bez ikakvog obrazlozenja stvari su mi samo nestale kad sam usao u igru nista mi nije bilo jasno isao sam vise puta relog da vidim da li je srv ubagovao medjutim to nije bio slucaj. Onda sam pozvao Allen_Sikter te sam mu ukratko objasnio situaciju rekao je da ce da mi javi posle toga sam video da je aktivan Abraham_Elkhabib i rekao mi je da postavim na forum i da ce biti reseno.

Meni se jako svidja server, igram svako vece svaki dan vise od 8h s prijateljima donirao sam preko 1000e ja stvarno zelim da nastavim da igram. Nije mi jasno sta se desilo, ali sta god da je u pitanju, ja mislim da zasluzujem drugu sansu. Kakav god da je ishod ovoga hvala vam unapred i nadam se da se vidimo u igri..

Pristajem na money wipe.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom