Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52424
Players nickname
Nemoje Hapsic
Administrators nickname
zoky navaro
Date
Dec 7, 2024
Time
21:04
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/881753/#post-3099462

Frgud Omagijani

Player
Player
mislim da je admin doneo pogresnu odluku jer na klip se vidi kako gledam oko kuce da li ima paneli i kada lik dolazi kod mene kaze da ima,ja stavljam pancir i ulazim u dvoriste gde proveravam gde su paneli i on me tu ne sprecava, kada sam proverio i video za koliko dolaze paneli ja sam priso ka njemu i krenuo da brojim to sto se na pocetku mog pricanja nije culo da nema nikakve veze i da ce rp situacija kretala ka smeru da ce doci do pucnjave ja sam izbrojao 5 sekundi nisam imao razlog skracivanja brojanja jer nije imao nikakve znakove da ima oruzija na sebi i nisam nigde zurio bas zbog pravila 6.15

Frgud Omagijani

Player
Player
i na pocetku brojanja cuje se onako isprekidano 4 i jos drzin revolver u vazduhu i on tek kada je prisao culo se moje brojanje

Frgud Omagijani

Player
Player
i vidi se da lice koje je snimalo ima neke probleme sa zvukom tokom snimanja jer ja kad sam siso sa motora ispred njegove kuce ja sam mu pricao da cu mu ukrasti panel i svasta nesto a to se nije culo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom