Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48842
Players nickname
Boza Han
Suspect ID
58190
Date of violation
Aug 17, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Mq2ktC2oGAY

Boza BlackBlood

Player
Player
Postovani Mujo i Abrahame. Ja sam pisao sa doticnom osobom 58190 na discordu: w1ck3d2913, Koji je bio vec prijavljivan od strane Rejected - Pogresno Donesena Odluka I Aldin Verstappen zalba je odbijena, i gde je nastavio da radi to sto radi dolazi pravi probleme vredja mene i moju familiju uznemirava nas i tako dalje i tako dalje molio bih vas da obratite paznju na ovu zalbu sto sam postavio jer mislim da doticna osoba samim tim navedinim porukama i pretnjama bi trebalo biti kaznjena, jer u drugom slucaju mnogima ce ugrozavati roleplay i uzitak na vasem projektu, molim da se dobro razmotri sve vezano za doticnog. Hvala.

Last edited:

MARRKO_MARICC

Player
Player
Postovana Administracijo ja sam pisao sa doticnom osobom 58190 na discordu: w1ck3d2913, Koji je bio vec prijavljivan od strane Rejected - Pogresno Donesena Odluka I Aldin Verstappen zalba je odbijena, i gde je nastavio da radi to sto radi dolazi pravi probleme vredja mene i moju familiju uznemirava nas i tako dalje i tako dalje molio bih admina da obrati paznju na ovu zalbu sto sam postavio jer mislim da doticna osoba samim tim navedinim porukama i pretnjama bi trebalo biti kaznjena, jer u drugom slucaju mnogima ce ugrozavati roleplay i uzitak na vasem projektu, molim da se dobro razmotri sve vezano za doticnog. Hvala.
discord nema nikakve veze jer je mujo rekao da se ne kaznjava ako je lice pisalo na discordu

W1ck3D

Player
Player
Postovana administracijo, Kao prvo ovaj "doticni" mijesa igricu i stvarni zivot jer ocigledno mu treba psihijatriska pomoc! Ovo sto mu je pisano, pisano mu je jer je njegova zena (van igrice u pravom svijetu) pokazivala njene slike sa facebook-a meni, mozda je htjela da je izvedem na kafu ili sta vec al ja ne volim lubenicarke. Posle pokazivanja njenih slika rekla je svom muzu kako sam ja dahcao na njene slike! I naravno ovaj momak koji mozga nema primio se na tu pricu, e onda je pokusao da pokaze muda koja nema i onda je dobio prijetnju od mene " KOJA NEMA VEZE SA IGRICOM I VASIM PROJEKTOM" i naravno sto vas i ne zanima jer nema te vremena da se bakcete sto momak mijesa igricu i stvaran zivot, ali vec kad kaci po forumu nesto sto je NEVEZANO SA VASIM PROJEKTOM da kazem gospodinu i njegovoj lubenicarki OVDJE SE KACI STO JE VEZANO ZA IGRICU I PROJEKAT A NE STA SE DESAVA VAN OVOG PROJEKTA! Kad vec kacis trebao si od pocetka da snimis sta si i ti pisao pa da ti se narod smije po forumu! Jos nesto mogao si i adminima da napises kako sam ti slao 100 eura da uplatis struju. Mozda bi trebao ja pov da okacim kako tvoji pricaju kako si im ukrao tell pa su te nasli i prebili ili mozda s cim ti se zena bavila prije nego ste se uzeli "U STVARNOM ZIVOTU". Sto da zamaram admine sa stvarima koje se njih ne ticu i zamaraju ih jer nema veze sa njihovim projektom. Pozdrav doticni moj savjet sto prije da posjetis psihijatra prolupao si lice ovdje je projekat a to sto ti kacis nema veze sa ovim projektom. I jos da dodam nesto ovo je bilo prije mozda 2 do 3 mjeseca mozda i vise sto gospodin kaci.

Last edited:

Boza BlackBlood

Player
Player
Postovana administracijo, Kao prvo ovaj "doticni" mijesa igricu i stvarni zivot jer ocigledno mu treba psihijatriska pomoc! Ovo sto mu je pisano, pisano mu je jer je njegova zena (van igrice u pravom svijetu) pokazivala njene slike sa facebook-a meni, mozda je htjela da je izvedem na kafu ili sta vec al ja ne volim lubenicarke. Posle pokazivanja njenih slika rekla je svom muzu kako sam ja dahcao na njene slike! I naravno ovaj momak koji mozga nema primio se na tu pricu, e onda je pokusao da pokaze muda koja nema i onda je dobio prijetnju od mene " KOJA NEMA VEZE SA IGRICOM I VASIM PROJEKTOM" i naravno sto vas i ne zanima jer nema te vremena da se bakcete sto momak mijesa igricu i stvaran zivot, ali vec kad kaci po forumu nesto sto je NEVEZANO SA VASIM PROJEKTOM da kazem gospodinu i njegovoj lubenicarki OVDJE SE KACI STO JE VEZANO ZA IGRICU I PROJEKAT A NE STA SE DESAVA VAN OVOG PROJEKTA! Kad vec kacis trebao si od pocetka da snimis sta si i ti pisao pa da ti se narod smije po forumu! Jos nesto mogao si i adminima da napises kako sam ti slao 100 eura da uplatis struju. Mozda bi trebao ja pov da okacim kako tvoji pricaju kako si im ukrao tell pa su te nasli i prebili ili mozda s cim ti se zena bavila prije nego ste se uzeli "U STVARNOM ZIVOTU". Sto da zamaram admine sa stvarima koje se njih ne ticu i zamaraju ih jer nema veze sa njihovim projektom. Pozdrav doticni moj savjet sto prije da posjetis psihijatra prolupao si lice ovdje je projekat a to sto ti kacis nema veze sa ovim projektom.
Vidi ovako to sto pricas sve za mene i sto izmisljas nebi li ocistio obraz koji si okaljao previse sad je kasno bilo sta pricati i izmisljati i pokusavati da operes svoja dela kad si previse pravio sranja i sve vise i dublje upadao u ta sranja sad pokusavas sam sebi jos vise da napravis ista sranja sto ti nece ici od ruke a to sto pretis i sto narod sad vidi tvoje licne poruke upucene meni zbog ovog projekta licno jer si se naljutio jer si izaso iz nase familije i jer nisi bio dovoljno dobar za nasu familiju ti si poceo da radis to sto radis i da pretis i da pravis svima nama probleme naravno to nisi uspeo niti ces uspeti jer ne krsim nikakva pravila i vodim racuna sta radim kako radim i tako dalje sto su se dosta njih i uverili u to, ti si znao da dolazis samo u kasne sate da vredjas i da pricas svakakve gluposti nebi li se izivljavao i ispunio svog ego koji ima previse ponosa u sebi mislim da je za to najvise kriv tvoj ego za sve ovo sto si napravio i uradio al svakako nemoj da lazes ovaj narod i da izmisljas price svakakve i lupetas kad se lepo vidi da si pretio i vredjao decu moju i zenu i ponizavao i pokusao da zadovoljis svoj EGO. uzivaj

W1ck3D

Player
Player
Evo samo 3 primjerka PRVI bozo-1 hosted at ImgBB DRUGI bozo-2 hosted at ImgBB TRECI bozo-3 hosted at ImgBB oces jos da te izblamiram? I jos jedna stvar sam govoris na slici br 2 "ovo nema veze sa GTA" a sad pokusavas da nekog banujes. To sto sam ja gore lagao sto sam napisao evo slike Administracijo i ljudi pa citaj te. I jos nesto da dodam covejk koji je bio vec banovan dva puta, prvi put na 60 dana drugi put na 7 dana covjek koji konstantno krsi pravila u zadnjih mjesec dana ima preko 10 G.P. 6.15, sada pokusava da stvari iz "stvarnog zivota" podvali da su to stvari vezane za ovaj projekat da bi nekog banovao.

Last edited:

Popke Popadic

Player
Player
Postovani Mujo i Abrahame. Ja sam pisao sa doticnom osobom 58190 na discordu: w1ck3d2913, Koji je bio vec prijavljivan od strane Rejected - Pogresno Donesena Odluka I Aldin Verstappen zalba je odbijena, i gde je nastavio da radi to sto radi dolazi pravi probleme vredja mene i moju familiju uznemirava nas i tako dalje i tako dalje molio bih vas da obratite paznju na ovu zalbu sto sam postavio jer mislim da doticna osoba samim tim navedinim porukama i pretnjama bi trebalo biti kaznjena, jer u drugom slucaju mnogima ce ugrozavati roleplay i uzitak na vasem projektu, molim da se dobro razmotri sve vezano za doticnog. Hvala.
ne placi.

Boza BlackBlood

Player
Player
Evo samo 3 primjerka PRVI bozo-1 hosted at ImgBB DRUGI bozo-2 hosted at ImgBB TRECI bozo-3 hosted at ImgBB oces jos da te izblamiram? I jos jedna stvar sam govoris na slici br 2 "ovo nema veze sa GTA" a sad pokusavas da nekog banujes. To sto sam ja gore lagao sto sam napisao evo slike Administracijo i ljudi pa citaj te. Hvala
Tacno je to ok al ovo sve sto si radio si uradio jer si se nasao uvredjen i zbog ovog projekta i zbog svega ovog sto si uradio i napravio ovde i vezano je za ovo jer si ti bio u mojoj familiji i jer si ti bio high komanda i jer si ti dolazio u kasne sate i izivljavao se nad clanovima i jer si se masao u privatne stvari od grimy i coneta sta oni rade i gde idu itd... u familiji i jer si zbog svega toga bio ljut jer nista nisi radio korisno niti normalno za familiju i gde ti je prelila kap u casi gde sam ti rekao da si komentarisao od moje zene slike gde je istina ali sve to nebi doslo do toga da nije bilo vezano za ovaj projekat ovde smo se upoznali ovde je sve pocelo i ovde ce sve biti reseno ovde na projektu smo se upoznali i na projektu smo se druzili nismo se upoznali sami od sebe nemoj da se izvlacis.

Boza BlackBlood

Player
Player
Evo samo 3 primjerka PRVI bozo-1 hosted at ImgBB DRUGI bozo-2 hosted at ImgBB TRECI bozo-3 hosted at ImgBB oces jos da te izblamiram? I jos jedna stvar sam govoris na slici br 2 "ovo nema veze sa GTA" a sad pokusavas da nekog banujes. To sto sam ja gore lagao sto sam napisao evo slike Administracijo i ljudi pa citaj te. I jos nesto da dodam covejk koji je bio vec banovan dva puta, prvi put na 60 dana drugi put na 7 dana covjek koji konstantno krsi pravila u zadnjih mjesec dana ima preko 10 G.P. 6.15, sada pokusava da stvari iz "stvarnog zivota" podvali da su to stvari vezane za ovaj projekat da bi nekog banovao.
dal si lagao ili nisi to ce administracija da resi nemoj biti uplasen sam odgovaras za svoje postupke!

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Ukoliko vas neko psuje prjeti radi Granda onda se kaci, ako je IG onda se kaci , a privatni dm ii to na ovaj nacin nigdje nema dokaza da je povezana komunikacija uopste sa Grandom mi ne mozemo da rjesimo !
Ovo su vasi privatni problemi koji nemaju veze sa serverom i Administracijom prijavite komunikaciju discordu neka oni rjese problem !
Ili okacite novu zalbu ukoliko imate dokaz gdje se vidi da je ovo povezano sa Grandom ali kolko ja vidim na osvnou vaseg POV-a i komunikacije vase u forum komentarima ovo nema veze sa Grandom nego IRL problemom 2 covjeka koja igraju na grandu !

Svi koji su pisali bilo sta ne povezano ili vrjedjali na ovoj zalbi dobit ce kaznu na forum nalogu !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom