Postovana administracijo, Kao prvo ovaj "doticni" mijesa igricu i stvarni zivot jer ocigledno mu treba psihijatriska pomoc! Ovo sto mu je pisano, pisano mu je jer je njegova zena (van igrice u pravom svijetu) pokazivala njene slike sa facebook-a meni, mozda je htjela da je izvedem na kafu ili sta vec al ja ne volim lubenicarke. Posle pokazivanja njenih slika rekla je svom muzu kako sam ja dahcao na njene slike! I naravno ovaj momak koji mozga nema primio se na tu pricu, e onda je pokusao da pokaze muda koja nema i onda je dobio prijetnju od mene " KOJA NEMA VEZE SA IGRICOM I VASIM PROJEKTOM" i naravno sto vas i ne zanima jer nema te vremena da se bakcete sto momak mijesa igricu i stvaran zivot, ali vec kad kaci po forumu nesto sto je NEVEZANO SA VASIM PROJEKTOM da kazem gospodinu i njegovoj lubenicarki OVDJE SE KACI STO JE VEZANO ZA IGRICU I PROJEKAT A NE STA SE DESAVA VAN OVOG PROJEKTA! Kad vec kacis trebao si od pocetka da snimis sta si i ti pisao pa da ti se narod smije po forumu! Jos nesto mogao si i adminima da napises kako sam ti slao 100 eura da uplatis struju. Mozda bi trebao ja pov da okacim kako tvoji pricaju kako si im ukrao tell pa su te nasli i prebili ili mozda s cim ti se zena bavila prije nego ste se uzeli "U STVARNOM ZIVOTU". Sto da zamaram admine sa stvarima koje se njih ne ticu i zamaraju ih jer nema veze sa njihovim projektom. Pozdrav doticni moj savjet sto prije da posjetis psihijatra prolupao si lice ovdje je projekat a to sto ti kacis nema veze sa ovim projektom. I jos da dodam nesto ovo je bilo prije mozda 2 do 3 mjeseca mozda i vise sto gospodin kaci.