By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Admini mogu da pogledaju logove ko je zaplenjivao gepek a vas kolega je priznao da mi je zaplenio gepek to je GGDokaz da sam ti ja obijao gepek ? preko motorole je mogao bilo ko da naredi/kaze da moze da obija gepek. nedovoljno dokaza, mogao je to bilo ko drugi da to u radi, u moju odbranu, niti sam obijao niti sam ikoga video da obija. Zeli da svali krivicu na mene jer sta ja zanm, mozda me mrzi pa ono da dobijem kaznu. ja kao i moje kolega naum veleski, nemamo nista sa time. sto se tice Urketa, ne znam sta je radio.
Gepek ti nisam zaplenio priznao sam da sam ti napisao kazni gde si ostavio autoAdmini mogu da pogledaju logove ko je zaplenjivao gepek a vas kolega je priznao da mi je zaplenio gepek to je GG
bravo ti ga bravoAdmini mogu da pogledaju logove ko je zaplenjivao gepek a vas kolega je priznao da mi je zaplenio gepek to je GG
Ti nemaš dokaz da li sam ti ja zaplenio da li nisam meni su tako 2 put zaplenili i ništa se nije desiloGepek ti nisam zaplenio priznao sam da sam ti napisao kazni gde si ostavio auto
Moze da kaže ko šta hoće i da jeste i da nije zaplenioLica su mi zaplenila gepek a razlog im je sto mi je auto stajao na sred puta kod tajne? A 42524 nosi masku koja nije balaclava na duznosti
dobro to admini mogu da vide u logovima ko je zaplenio i kadMoze da kaže ko šta hoće i da jeste i da nije zaplenio
dobro to admini mogu da vide u logovima ko je zaplenio i kad