Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
26120
Players nickname
Sergey Navarro
Suspect ID
65890 , 42524 , 6209
Date of violation
Dec 9, 2024
Time of violation
14:00h+
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=u5YkBkFXXT8

Henesy Keen

Player
Player
Dokaz da sam ti ja obijao gepek ? preko motorole je mogao bilo ko da naredi/kaze da moze da obija gepek. nedovoljno dokaza, mogao je to bilo ko drugi da to u radi, u moju odbranu, niti sam obijao niti sam ikoga video da obija. Zeli da svali krivicu na mene jer sta ja zanm, mozda me mrzi pa ono da dobijem kaznu. ja kao i moje kolega naum veleski, nemamo nista sa time. sto se tice Urketa, ne znam sta je radio.

zetgaming929

Player
Player
Decko najveci npc na serveru ide od organizacije do organizacije pravi sranja dobija black listu i sad ide po gradu i place svuda posto ne zna da roleplaya.

Leonard1

Player
Player
Dokaz da sam ti ja obijao gepek ? preko motorole je mogao bilo ko da naredi/kaze da moze da obija gepek. nedovoljno dokaza, mogao je to bilo ko drugi da to u radi, u moju odbranu, niti sam obijao niti sam ikoga video da obija. Zeli da svali krivicu na mene jer sta ja zanm, mozda me mrzi pa ono da dobijem kaznu. ja kao i moje kolega naum veleski, nemamo nista sa time. sto se tice Urketa, ne znam sta je radio.
Admini mogu da pogledaju logove ko je zaplenjivao gepek a vas kolega je priznao da mi je zaplenio gepek to je GG :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom