Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45101
Players nickname
Pera_Momcilovic
Suspect ID
35670,14682,51829
Date of violation
Dec 9, 2024
Time of violation
16:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ckzK9AFTuy0

Brando Gagic

Player
Player
3 clana su pucala bez brojanja i razloga. Prvi id 35670 zatim dolazi id 14682 koji ne govori nikakav razlog i prebrzo broji i id koji me ubija 51829 na kraju puca na lose brojanje svog clana familije pritom je predaleko da cuje bilo sta jer nije brojano na radio. Animacija nad mrtvim telom 63969. Pritom je masiv mg preko diskorda jel svi dolaze i znaju sta se desava.. U naslovu ne mogu sve da stavim vide se na snimku i svi da se kazne. Pogotovo ovaj sto radi mg i komentarise moj drugi zivot id 26120. Porodica koja je prva na tabeli ne zna pravila projekta. Svaki off topic da se kazni i da dobije ova familija zasluzeno Warn. Malo treba povesti racuna o clanovima familije i ne primati svakoga.

Stojke Onee

Player
Player
3 clana su pucala bez brojanja i razloga. Prvi id 35670 zatim dolazi id 14682 koji ne govori nikakav razlog i prebrzo broji i id koji me ubija 51829 na kraju puca na lose brojanje svog clana familije pritom je predaleko da cuje bilo sta jer nije brojano na radio. Animacija nad mrtvim telom 63969. Pritom je masiv mg preko diskorda jel svi dolaze i znaju sta se desava.. U naslovu ne mogu sve da stavim vide se na snimku i svi da se kazne. Pogotovo ovaj sto radi mg i komentarise moj drugi zivot id 26120. Porodica koja je prva na tabeli ne zna pravila projekta. Svaki off topic da se kazni i da dobije ova familija zasluzeno Warn. Malo treba povesti racuna o clanovima familije i ne primati svakoga.
ĆELAVE DUŠE MOGU DA GA PUŠE

Zio Hunter

Player
Player
Mole se nadležne institucije da pregledaju ovaj snimak i ja osobno ne vidim razlog po kojemu mi kršimo nešto on je svaki put prvi zapucao na nas a nakon sta pada spominje ... mislim da taj dio snimke najzanimljiviji jer ovo ostalo vezano je za IGRANJE :)
Hvala svima unaprijed voli vas Zio

Makoto

Player
Player
Pucas na mene bez brojanja i posle places i psujes mi mater. Ok ako je nesto pogresno uradjeno svako ima pravo da kaci i admini neka pregledaju i odluce ali ovo ti je suvisno da spominjes meni majku, nebitno da li u igri ili na Discordu. Cuo sam sta si mi rekao. Nikad ne znas ko ima roditelje a ko nema. Molim da se kazni igrac za psovanje moje majke a za ostalo kako pravila nalazu neka admini odluce. A ti Pero, Brando kako god se zvao vidimo se u In Game nadam se posle tvog hladjena.

Salvatoree Rinna

Player
Player
Pucas na mene bez brojanja i posle places i psujes mi mater. Ok ako je nesto pogresno uradjeno svako ima pravo da kaci i admini neka pregledaju i odluce ali ovo ti je suvisno da spominjes meni majku, nebitno da li u igri ili na Discordu. Cuo sam sta si mi rekao. Nikad ne znas ko ima roditelje a ko nema. Molim da se kazni igrac za psovanje moje majke a za ostalo kako pravila nalazu neka admini odluce. A ti Pero, Brando kako god se zvao vidimo se u In Game nadam se posle tvog hladjena.

pa on je to mogao reci bilo kome, na DISCORDU je nije na tipku u igri nikom spominjao majku, ne znam zašto se gubite od kad DISOCORD ima veze sa situacijom koja se dešava IG, osim vašeg MG :D

VlaicJukic

Player
Player
Vidio sam slicnu situaciju koja nije bila kaznjena prije. Uzmite to u obzir, a i mislim da je po RP-u u redu da te ljudi krenu pucat u slucaju da si krenuo pucat clanove njihove familije/organizacije. Tako bi se i IRL desilo,

Uki Beli

The GOD
Player
Sine moj Imas 5 sekundi= GP 6.15

Eldar Sicario

Player
Player
Kradja panela, imas 5 sekundi isto nije validno. Nije dat tacan uslov "Imas 5 sekundi" nije isto kao i "Imas 5 sekundi da se sklonis". Ima 5 sekundi da plese il sta?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom