By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jesi mi pametan Ko da ste jucer poceli igrat pa pravila znate Dobro doduse ti i ne mozes vise igrat <3senior admin btw
Lako ja pokrenem batch file koji mi obrise sve, znam ja te fore.svakom igracu je ispala puska iz ruku. ja sam pc proveren 2 puta za mesec dana i jedino se nasao hejz redux koji je legalan. tako da molim ove sve off topic komentare da se kazne. nemoj da sirite dezinformacije.
mene boli kurac za igricu ja ako ocu mogu sad da udjem i da ban invejdam tako da lagan siJesi mi pametan Ko da ste jucer poceli igrat pa pravila znate Dobro doduse ti i ne mozes vise igrat <3
Bukvalno, napravi to, dugo se nisam zabavio na serveru. Ali napravi nesta ludo, i onako evade-as.mene boli kurac za igricu ja ako ocu mogu sad da udjem i da ban invejdam tako da lagan si
Steven Yeager i Kole su prosli pc chack Kad bi te neko drugi pc checko kao sto je dobro Gerito to radio ti bi pao to da znas.svakom igracu je ispala puska iz ruku. ja sam pc proveren 2 puta za mesec dana i jedino se nasao hejz redux koji je legalan. tako da molim ove sve off topic komentare da se kazne. nemoj da sirite dezinformacije.
Vidim sto te boli kuracmene boli kurac za igricu ja ako ocu mogu sad da udjem i da ban invejdam tako da lagan si
Pa zar ne bi bilo lepo kad bi dobio dobar acc nazad?Vidim sto te boli kurac
Ajde jos jedna zalbica
Reviewed - Blacklisted | Mujo Simba
zadnji put pisem ovo u nadi da dobijem unban dobio sam blek listu sa servera sto sam reko liku jebem ti mrtvu majku i sto sam ga psovo i jos sam reko da tu noc sam imo nekih irl problema i doso je taj i iznerviro me vise a dok sam igro gledao sam kako svi psuju sve zivo i ne zivo i dobijali po...gta5grand.comRejected - Blacklisted | Mujo Simba
Hello, Lebron. I'm writting this 4th time in hope I can play with my friends again, I really miss them and all the fun I had with them.I know that I made few mistakes and that day was not my best day because i had problem with someone irl and i was so angry that day idk what happed to me that...gta5grand.comRejected - Blacklisted | Mujo Simba
dobio sam bl za najgluplji razlog i ako moze da dobijem drugu sansu jer stvarno nema smisla da dobijem blacklistu sto sam posovo coveka i svaki covek na ovom svetu zasluzuje drugu sansu pozzgta5grand.comHello Lebron I'm writing for the 4th timeReviewed - Blacklisted | Mujo Simba
dobro vece/jutro/dan Mujo ili Abraham juce sam dobio blek listicu ne znam ko je tacan razlog ali ako je za konstantno krsenje pravila nema smisla jer nisam krsio i dugo vreme pravila.A ako sam dobio zbog toga sto sam psovo lika ni to nema smisla jer je prestrogo za psovanje prihvatio bi ban od...gta5grand.com
pa sad sam mozda srecniji sto nisam dobio unban jer bolje da krenem nes pametnije neko da budem kuci ko ti sa 25 + godina i da igram grand umesto da izadjem napolje i da trazim neke picke a tebi tolko je grand zivot sto ti si mora da udjes u admine da postanes senior i da pomazes tvojoj familiji zamisli kolko moras jadan da budesVidim sto te boli kurac
Ajde jos jedna zalbica
Reviewed - Blacklisted | Mujo Simba
zadnji put pisem ovo u nadi da dobijem unban dobio sam blek listu sa servera sto sam reko liku jebem ti mrtvu majku i sto sam ga psovo i jos sam reko da tu noc sam imo nekih irl problema i doso je taj i iznerviro me vise a dok sam igro gledao sam kako svi psuju sve zivo i ne zivo i dobijali po...gta5grand.comRejected - Blacklisted | Mujo Simba
Hello, Lebron. I'm writting this 4th time in hope I can play with my friends again, I really miss them and all the fun I had with them.I know that I made few mistakes and that day was not my best day because i had problem with someone irl and i was so angry that day idk what happed to me that...gta5grand.comRejected - Blacklisted | Mujo Simba
dobio sam bl za najgluplji razlog i ako moze da dobijem drugu sansu jer stvarno nema smisla da dobijem blacklistu sto sam posovo coveka i svaki covek na ovom svetu zasluzuje drugu sansu pozzgta5grand.comHello Lebron I'm writing for the 4th timeReviewed - Blacklisted | Mujo Simba
dobro vece/jutro/dan Mujo ili Abraham juce sam dobio blek listicu ne znam ko je tacan razlog ali ako je za konstantno krsenje pravila nema smisla jer nisam krsio i dugo vreme pravila.A ako sam dobio zbog toga sto sam psovo lika ni to nema smisla jer je prestrogo za psovanje prihvatio bi ban od...gta5grand.com