Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21521
Players nickname
Emanuel Ryan
Administrators nickname
Sova Avos
Date
Dec 10, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Hs7VzKx

Emanuel Ryan

Player
Player
Poštovani Mujo Simba i Abrahame Elkhabib,

dana 24.11.2024. u 13:24 sati dobio sam ban na 60 dana. Razlog je kršenje pravila G.P. 1.1, koje se odnosi na vas racun je vlasnistvo autora, vas racun se ne moze dijeliti niti trgovati.

Potpuno prihvaćam odgovornost za prekršaj ovog pravila. Moj ID na serveru je 21521, a na serveru igram svakodnevno po 10-11sati. Iskreno se izvinjavam jer nisam dovoljno pazio na svoje postupke i obećavam da se ovakva situacija više nikada neće ponoviti.

Velika mi je želja nastaviti igrati na Grand RP projektu, a trenutna kazna od 60 dana mi predstavlja veliku udaljenost od same igre. te bih zaista volio, ukoliko je moguće, da se kazna ukloni ili da mi se trenutna kazna smanji, takodjer prihvatam money wipe ako bude potrebno.

Unaprijed vam se zahvaljujem na vremenu koje ste izdvojili za pregled moje žalbe. Nadam se pozitivnom odgovoru, u bilo kom obliku ukidanja zabrane (unban) ili smanjenja kazne. Ako su potrebna neka pitanja, slobodno me kontaktirajte putem Discorda: jukson2393. Hvala! 🤗

Lp...Emanuel Ryan

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom