Ime porodice:BRUSLI FAMILIJA
Vlasnik porodice i ID:Nemanja Vanilllla 55929
Broj kuce od porodice:180
Forum link vlasnika porodice:Nemanja Janic
Ime i tag vlasnika porodice na discordaupaugihane
Logo: Familijarna odeca:https:
Istorija familije:Moja prica je pocela sa ostvarenje mojih snova.Priča je vrlo jednostavna. Ja sam došao do ideje da otvori svoju familiju i da postanem vlasnik jedne familije. Sam sam bio u početku i neke stvari mi nisu bile jasne ali uz pomoć svoje snlazažljivosti uspevam da je osnujem. Prvi dani su mi bili jako teški jer sam bio upotpunosti sam u tome. Najveći problem su bili članove koje nisam mogao da nađem. Nisam imao koga da pozovem ali sam srećom naleteo na mog trenutnog zamenika,Sreleta Hidrogena koji mi je puno pomogao i izasao u susret i jako mi je pomogao za familiju. Zajedno smo tražili nove članove da i njima pomognemo jer znam da je u samom startu tesko. Kupovali smo vozila, i ostalo. Sada imamo preko 25 članova koji su spremni da ostanu i da se bore da ova porodica bude sto veca i sto jaca, da poseduje sto vise biznisa i vozila, i samim tim, da se popne na vrh grada Los Santosa.Havla na paznji.
Ciljevi porodic:
1.Popeti se do samog vrha na rangiranju familije.
2.Naci nove clanove familije da nas podrze i mi njih
3.Pomoci novom clanu grada
Pravila porodice:
1. Nema kradje iz familije
2.Zabranjeno psovanje clanova u familiji
3.Postovati pravila grada
4.Zabranjeno ubijati se medjusobno u familiji
Rankovi u porodici
1.Suspend-Igrac koji je kaznjen
2.Member-Pocetnicki igrac
3.Command- Aktivan i duze vreme je u femu
4.High command-Trudi se za fem i hoce da bode visi nivo
5.Mini boss-Zaduzen je za nize rankove
6.Boss-Igrac koji je ulozio puno truda
7.High boss-Kada je aktivani ide na sve akcije
8.Co lider-Kada nije tu vlasnik familije on je zaduzen za sve
9.Lider-Vlasnik familije
Vlasnik porodice i ID:Nemanja Vanilllla 55929
Broj kuce od porodice:180
Forum link vlasnika porodice:Nemanja Janic
Ime i tag vlasnika porodice na discordaupaugihane
Logo: Familijarna odeca:https:
Istorija familije:Moja prica je pocela sa ostvarenje mojih snova.Priča je vrlo jednostavna. Ja sam došao do ideje da otvori svoju familiju i da postanem vlasnik jedne familije. Sam sam bio u početku i neke stvari mi nisu bile jasne ali uz pomoć svoje snlazažljivosti uspevam da je osnujem. Prvi dani su mi bili jako teški jer sam bio upotpunosti sam u tome. Najveći problem su bili članove koje nisam mogao da nađem. Nisam imao koga da pozovem ali sam srećom naleteo na mog trenutnog zamenika,Sreleta Hidrogena koji mi je puno pomogao i izasao u susret i jako mi je pomogao za familiju. Zajedno smo tražili nove članove da i njima pomognemo jer znam da je u samom startu tesko. Kupovali smo vozila, i ostalo. Sada imamo preko 25 članova koji su spremni da ostanu i da se bore da ova porodica bude sto veca i sto jaca, da poseduje sto vise biznisa i vozila, i samim tim, da se popne na vrh grada Los Santosa.Havla na paznji.
Ciljevi porodic:
1.Popeti se do samog vrha na rangiranju familije.
2.Naci nove clanove familije da nas podrze i mi njih
3.Pomoci novom clanu grada
Pravila porodice:
1. Nema kradje iz familije
2.Zabranjeno psovanje clanova u familiji
3.Postovati pravila grada
4.Zabranjeno ubijati se medjusobno u familiji
Rankovi u porodici
1.Suspend-Igrac koji je kaznjen
2.Member-Pocetnicki igrac
3.Command- Aktivan i duze vreme je u femu
4.High command-Trudi se za fem i hoce da bode visi nivo