Ako treba duzi pov dostavicu ali smatram da nema potrebe jer sam poslao od trenutka kad stizem kod njih.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kaznite tutokolektivo super celi njihov fam za MG vidi se da pricaju na discord a govore za ig stvari hvalaAko treba duzi pov dostavicu ali smatram da nema potrebe jer sam poslao od trenutka kad stizem kod njih.
Molim administraciju da se kazne za MG tu nema nijedna familija Dragon Ball ulecuju ko betmeni kao demek znaju koja familija je trece pricaju na discordicu cela familija vidi se na overlay svaki id od njih to sankcionisite obavezno pomagala u nova vremnaAko treba duzi pov dostavicu ali smatram da nema potrebe jer sam poslao od trenutka kad stizem kod njih.
Sad znas pravila vidim. Kaznite me za mg no problem ja sam svesno okacio znajuci da krsim mg ali me u poredjenju sa 6.15 ne dotacinje mnogo, idi provezbaj brojanjeMolim administraciju da se kazne za MG tu nema nijedna familija Dragon Ball ulecuju ko betmeni kao demek znaju koja familija je trece pricaju na discordicu cela familija vidi se na overlay svaki id od njih to sankcionisite obavezno pomagala u nova vremna
Dobro sada imam dokaz za project disrespect pa se vidimo narednom prilikomSad znas pravila vidim. Kaznite me za mg no problem ja sam svesno okacio znajuci da krsim mg ali me u poredjenju sa 6.15 ne dotacinje mnogo, idi provezbaj brojanje
ti da dobijes za mg tebe boli kurac jel?hahaha cuj project disrispect ljudi napravili bubicu sa razlogom da mogu ljudi lakse da komuniciraju
u svakom slucaju vidimo se jedva cekam