Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milos Rankovic

Player
Player
Informacije o meni

1. Vaše ime IRL: Miloš
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:4-8 sati
5. Vaš Discord: mare.biber
6. Vaše ingame ime: Mare Biber
7. Vaš ID: 63857

Dodatne informacije

1. Lider za..... Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Zelim biti lider ovde organizacije iz razloga sto imam puno iskustva u svim organizacijama a pogotovo u kriminalnim.Bio sam u svim bandama i svuda sam bio HC.Odlicno znam pravila grada i posedujem odlican spreman tim ljudi sa ovu organizaciju.Aktivno bi radili poslove kao sto su grafiti,talacke i ostalo…

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Ja bih doprineo mnogo toga organizaciji jer znam mnogo toga imao bih sjajne ljude koji vrsiki evidenciju clanova i nebi nikada doslo do nekih dousnika ili kradje iz skladista.Bili bi najaktivniji sto se tice pljacka i talackih i time bih napravio najbolju organizaciju.Kada bih postao lider vagosa siguran sam da bio napravio najbolju bandu koja nebi mogla biti unistena tek tako.
Hvala unapred nadam se pozitivnom odgovoru.😀

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Server Administrator
Prihvaceno

Intervju će biti održan (Sreda 18.12.2024) u 19:00 časova budite na GrandRP diskordu u čekaonici!

Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Server Administrator
Intervju je odložen

Intervju će biti održan (Utorak 17.12.2024) u 20:00 časova budite na GrandRP diskordu u čekaonici!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom