By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sto ste vi mene sinic kacili broji sam vam?Buraz brojao sam provera panela nistee hteli da napustite posed ne razumem cemu kacenje
Bata u sred fight ocekuje da ce neko da ti broji auuuSve se vidi u POV
Karanje bako karanje 3 vs 10 padate kao kruskice na sred veseljeBata nisam bio u dvoristu, mora da broji.pozz
Zamoljavam se pise zamolicu a posle preporuyke iz iskustva posalji na postu slobodno referendum cemo odrzati ko je upravo sledece subote u 21:00Zamoljavam administraciju da kazne i ovo, i da mu se uplati neki uciter,nastavnik nesto da nauci da pise.
da smo se pucali nebi pali logicnoKaranje bako karanje 3 vs 10 padate kao kruskice na sred veselje
AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHA kako ovi ljudi self reportaju to nije realnolice ima ilegalne skinove za sotku i rev te mu svetle puske ovo je odma G.P 4.1
Okacio bata sam sebe puca kao vatrometic da baca ako pitas za vreme 1:2o fin slef report bajice hvala na paznju.
Molim da zalbui pregleda curator neformalne zato sto je u pitanju neformalna familija gde krsi 6.15 konstantno
ti se ne pitas nego lucija ona donosi odluku ne tiOkacio bata sam sebe puca kao vatrometic da baca ako pitas za vreme 1:2o fin slef report bajice hvala na paznju.
A sto prpa dupence kad sme spominje neformalna ili ponovo cemo da ucimo kao sto ste pomogli na Omertu a oni su vam dali kurac u dupe a sada ne znaju ni panele da postaveti se ne pitas nego lucija ona donosi odluku ne ti