Draga i postovana Administracijo dana 11.12.24 u 18 40 FAMILIJA U Kojoj se nalazim THE GRINDERS smo se spremali za biz i da pokupimo panele od 8 do 10 clanova se nalazilo u nasem dvoristu te u 18 50 h smo sacekali da pokupimo panel i da krenemo prema biz-u u trenutku nam silazi helihopter na KROV moj drugar ID 57597 mu odbrojava da se skloni ID 28645 slece na sred KROVA i bez ikakvog brojanja i icega pocinje da puca naravno posto mu je bilo odbrojano nasi clanovi i ja smo krenuli pucati po njemu. 8 do 10 calnova ga je bar po 3 puta pogodilo i on i dalje nije bio mrtav TE ja za ID 33984 od nervoze i besa ne namerno napustam igru i vracam se posle 1 ili 2 minuta posto sam video sta sam uradio te kad sam se vratio u igru video sam da sam napravio prekrsaj BA i zbog toga mi je mnogo krivo. IMAO bi 2 molbe
Dali moze ID 28645 da se trazi veci pov posto se nevidi kolko je on prekrsaja uradilo
I MOLIO bi administraciju to jest MUJU dali bi mogla kazna da mi se skine. prihvatam moneywipe
Izvinjavam se jos jednom ne namerno sam uradio to. HVALA U NAPRED
Dali moze ID 28645 da se trazi veci pov posto se nevidi kolko je on prekrsaja uradilo
I MOLIO bi administraciju to jest MUJU dali bi mogla kazna da mi se skine. prihvatam moneywipe
Izvinjavam se jos jednom ne namerno sam uradio to. HVALA U NAPRED