Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67798
Players nickname
Kuneta Nevolja
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Dec 15, 2024
Time
22:35
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/887539/#post-3119321

Kunjara Tandem

Player
Player
Poštovana Administracijo,

Želim se žaliti na kaznu koju sam dobio jer smatram da je bila nepravedna. Naime, u trenutku kada je izrečena kazna, radio sam svoj posao kao član SAHP-a i zaustavio sam osobu koja je vozila brzinom većom od 200 km/h. Naredio sam mu da izađe iz vozila i dao mu 5 sekundi, kako nalaže pravilo, ali on je odlučio pobjeći prije nego što je istekao taj vremenski period. Razumijem da je moguće da je zvučalo kao da nisam brojao do 5 sekundi, ali to nije istina, jer se jasno čuje u videu da je u trenutku kad sam došao do 4. sekunde osoba već počela bježati. Na tom trenutku, imao je dva pištolja na glavi, što je svakako narušavalo pravilo FearRP jer nije pokazivao strah za svoj život i ponašao se kao da nema nikakve prijetnje, iako je situacija bila više nego ozbiljna. S obzirom na sve okolnosti, mislim da kazna nije opravdana jer sam samo radio svoj posao i slijedio protokol u ovoj situaciji. Nadam se da ćete razmotriti moj slučaj i poništiti kaznu jer nisam imao nikakvu lošu namjeru. Hvala na razumijevanju i nadam se da će se situacija riješiti u moju korist.

Kunjara Tandem

Player
Player

Nisi brojao celih 5 sekundi ! I jos vozis u pogresnom smeru !
Presao si u nasu trako ukoliko imas problema sa vidom i ne mozes sam sa to primjetiti. Brojao sam ti 4 sekunde te si se ti u tacno vrijeme odmaknuo kako se nebi culo da sam brojao do 5 nakon cega sam opucao. Nemoj mislit da si netko bitan ovo su samo pikseli :D

Logmex Phoenix | 1091

Zaprati me na ''YOUTUBE'' kanalu ! Logmex6
Player
Presao si u nasu trako ukoliko imas problema sa vidom i ne mozes sam sa to primjetiti. Brojao sam ti 4 sekunde te si se ti u tacno vrijeme odmaknuo kako se nebi culo da sam brojao do 5 nakon cega sam opucao. Nemoj mislit da si netko bitan ovo su samo pikseli :D
Vozio si ti u kontra smeru,pogledaj malo,i jos radis PG !
Imam licnu biografiju sto se tice 2vs1
Ako su ovo samo pikseli,sto stavljas zalbu na administratora?

Ja sam bio kod vas u Sahpu da se zalim ali u tom momentu nije bilo visih cinova,tako da sam odlucio da se to resi ovim putem !
I ja ne kontam kako su tako mali ID pustili da Radi u Sahp-u ?!

Kunjara Tandem

Player
Player
Vozio si ti u kontra smeru,pogledaj malo,i jos radis PG !
Imam licnu biografiju sto se tice 2vs1
Ako su ovo samo pikseli,sto stavljas zalbu na administratora?

Ja sam bio kod vas u Sahpu da se zalim ali u tom momentu nije bilo visih cinova,tako da sam odlucio da se to resi ovim putem !
I ja ne kontam kako su tako mali ID pustili da Radi u Sahp-u ?!
Skrenio si u našu traku i ne mozes to poreci. Vozio si desnom linijom i u zadnjoj sekundi si prešo u našu traku i zabio se u nas. Nas je bilo 3 kao sto se moze vidjeti u videu i nemas strah za zivot imas 2 puske na glavi i bezis sa autom nakon sto ti je odbrojano.

Kunjara Tandem

Player
Player
Poslao sam ti zahtev. Ja ne znam uopste vidis li ti da si ti u zadnjoj sekundu presao u levu traku i zabio se u nas dok smo vozili ravno. Mozda pise da mozes da ides 2v1 ali nas je bilo 3

Kunjara Tandem

Player
Player
Svaka strana je za oba pravca ako ne znas, kako je i u srbiji tako je i tamo eto pitaj admina i ne zajebavaj

Status
Not open for further replies.
Top Bottom