By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!StaviIzmenio
Jel sad dobroPre nego sto pocnem da pregledam ovu zalbu, ispravite format, procitajte pravila za podnosenje zalbe.
- Ispravite naslov.
Rok 8h
NeJel sad dobro
Pa sta ocete vise sta vam treba
Izmenio pogledajPre nego sto pocnem da pregledam ovu zalbu, ispravite format, procitajte pravila za podnosenje zalbe.
- Ispravite naslov.
Rok 8h
N A J J A C EJa bi voleo pošto meni neće da prikaže pov za hapšenje da visim silama pokaže pov ako nema da bude kažnjen za to.
To se IC resava sa Vladom, nema potrebe da kacis takve gluposti po forumu...Ja bi voleo pošto meni neće da prikaže pov za hapšenje da visim silama pokaže pov ako nema da bude kažnjen za to.
Ima jer me progoni vec 4 dana to radiTo se IC resava sa Vladom, nema potrebe da kacis takve gluposti po forumu...
A ti ako si lider te org onda ga kikaj ili traži do njega pov ako nisi ne mešaj seTo se IC resava sa Vladom, nema potrebe da kacis takve gluposti po forumu...
kakav si ti komedijas ne blamiraj se i povuci ovu zalbuA ti ako si lider te org onda ga kikaj ili traži do njega pov ako nisi ne mešaj se
Žalbu pov i neću a vi se ne gubite jer ako ja nešto želim to ću i ostvarunkakav si ti komedijas ne blamiraj se i povuci ovu zalbu
A tvoje mišljenje ako mi bude trebalo nacu te i pitaću te a ovako te niko nije pitao zaći ćutiš i ne odgovaraskakav si ti komedijas ne blamiraj se i povuci ovu zalbu