Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Miroslav Avgust

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Borna
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-6h radnim danima ,vikendom 6-12h
5. Vaš Discord: abra1234.
6. Vaše ingame ime: Miroslav Avgust
7. Vaš ID: 36520

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-ovako ja jos nisam bio lider nijedne org,i htio bi probati kako je to, odgovoran sam za voditi bilo šta, i spreman sam postati lider Ballasa

-svaki clan ce se isto gledati koji rank bio, ja sam u marabunti bio 11 i bilo mi je dobro i osjecam se kao netko tko bi dobro vodio org, znam dobro pravila i imam, drugioe koi bi samnom usli, tj. imam tim koji bi odmah bio HC, oni bi ubacivali ljude u bandu, i vodili talacke, i ostalo

-Upoznat sam sa svim kriminalnim organizacijama i njihovim pravilima. U to vrijeme sam stekao dosta vještine kao 11. rank
I mislim da sam dosta odgovoran za vođenje kriminalne organizacije

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Kako bi neki clan usao u ORG morao bi imate najmanje 10g (OOC) i 12 g (IC) za ulazak u organizaciju.
-Sastanke bi radio po potrebi i jednom tjedno, bio bih tu za svakoga ako mu nesto nebi bilo jasno ili bi mu trebalo nesto pomoc.
-Visi cinovi bi pratili aktivnost clanova i na osnovu aktivnosti bi clanovi dobivali rankove i bonuse.
-Kako bi neki clan usao u organizaciju morao bi razumno znati pravila.
-Ako bi netko prekršio neko pravilo to bi kažnjavao suspendom ili BL.
-Svaki bi clan morao na dan biti barem 1-2h aktivan, osim ako bi se na bubici najavio u kanalu odsustvo.
-Radili bi napade na State Objecte, išli bi na Tajne Radnje, radili bi Talacke minimalno 2 puta dnevno, radili bi pljacku GS, pljacku 24/7, i moji bi ljudi svaki dan robali po getu, , dogovarali bi se sa drugim bandama da radimo skupa talacke.

-imo bi turf team

Rankovi bi bili ovi:

1. Suspend
2. New Boy
3. Dealer
4. Supplier
5. Associate
6. Grafit team
7. Grafit team lider
8. Capo
9. Turfer
10. O.G
11. Enforcer.
12. CO-leader
13. Abra

Veselim se prilici za daljnje razgovore o mojoj prijavi i mogućnostima za suradnju.

Unapred Zahvaljujem na razmatranju moje Aplikacije za Lidera.

S Poštovanjem,

Miroslav Avgust

Status
Not open for further replies.
Top Bottom