Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Danilo Low

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL- Danilo
2. Vaše godine- 17
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosjek online po danu - 4h
5. Vaš Discord- dckez
6. Vaše ingame ime- Danilo Low
7. Vaš ID- 43269

Dodatne informacije
1. Lider za..... Marabuntu
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Na ovom serveru sam dosta dugo, uzivam u roleplay-u u ulozi crime organizacija i neko vreme igram kao crime, zeleo bih to iskustvo da unapredim tako sto bih postao lider Marabunte i tako pokazao sposobnost da budem lider.
-Vec sam bio lider organizacije, sada zelim da se okrenem na drugu stranu i da postanem lider kriminalne organizacije i pokazem dominaciju kako u ghettu, tako i na autoputevima.
-Imam ekipu ljudi koji su spremni da dodju i da pomognu oko vodjenja organizacije i odrzavanja redovne aktivnost iste organizacije
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Pokusao bih poboljsati RP tako sto bih povecao broj ljudi aktivnih u bandi te bi svi zajedno radili na aktivnosti organizacije. Bili bi aktivni kako u getu tako i na pljackama prodavnica i GS.
-Kao sto sam vec rekao vodio bih aktivnu organizaciju, u njoj bi bili ljudi koji znaju RP pravila i nikada ih ne bi krsili.
-Bilo kakvo krsenje pravila servera se ne bi tolerisalo i bilo bi kaznjeno.
-Bilo kakva toksicnost clanova unutar organizacije bilo bi sankcionisano, za dobru organizaciju potrebna je dobra saradnja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom