By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne vidim razlog zašto je čovjeku dobio ban za BUG ABUSE, čovjek iako je napisao oglas dok je krao auto, animacija se nije prekinula, a ako ćemo iskreno skripta mu dopušta da ide na mobitel dok krade auto, tako da ako želite da ljudi ne mogu da idu na mobitel dok kradu auta predlažem prije svega gospodinu Nemanji Zajcev-u da lijepo predloži skripteru da to napravi da dok se krade auto da caracter ne može tih 20-30 sekundi koliko traje obijanje sistema da ne može ništa drugo osim glasnih žica da se koristi ili da se napravi sistem da čovjek bude prinuđen da manualno obija bravu a ne da bude animacija + također Nemanja nije validno dati čovjeku 14 dana ban zato što on na kraju krajeva nije uspio ni obiti bravu a kamoli ukrasti vozilo te vi ste u ovom slučaju napravili KRP i igrača ste ne samo zatvorili na 14 dana nego ste ga i uskratili i za potencijalnih 1.325.000$ te po mojem mišljenju vi ste čovjeku trebali dati kaznu tek nakon što se krađa vozila završi, nebitno da li krađa vozila bila uspješna ili ne, nakon 20 minuta nakon što obije bravu i ukrade vozilo ili pak bude uhvaćen od strane policije trebali ste da onda date kaznu kada se ROLEPLAY završi, a roleplay je počeo od trenutka kada se krenula obijati ta brava. Hvala.Priznajem, pogresio sam, al mi je ovo prvi put da dobijem ban za 5 godine igranja mozda i vise.Ako moze unban, nece se ponoviti ili makar smanjenje kazne bio bih zahvalan.14 dana mislim da je previse jer ce mi se prodati imovina.