Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
295
Players nickname
Adonis Zabata
Suspect ID
32737 67992
Date of violation
Dec 17, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_sHYY4iMMks

Adonis Zabataa

Player
Player
Igrac Jack Franteli poznat po citovima i skriptama je nakon duzeg vremenskog perioda odlucio da ban evadea jer mora nekako svoju tugu i ocajnost sakriti u pikselima.

U prilozenom vam saljem primjer glasa njegovog na mainu (32737)

I primjer glasa na accountu pomocu kojeg ban evadea(67992)

Sa obzirom da ova osoba je osoba koja se razumije u skripte kao i njegov prijatelj bivsi banani,ne bi me cudilo da je uspio napraviti neki kurac kako ga admini ne bi mogli skontati preko IP adrese,moze promjenit IP adresu ali njegov lijepi hrapavi duboki glas nikad:D
Ako treba dostavit cu drugi snimak i duži.

Trankillah

Player
Player
Vrijedjate ljude za cheats i spominjete iste u igri pod nazivima koji meni čak nisu poznati jer ste upućeni i uvedeni u sve, admini su tu da provere logove nov sam igrač nedavno sam došao na RS server. Žalba na mene pre par dana. Uživajte momci bez plakanja💕

Mr Felix

Player
Player
Vrijedjate ljude za cheats i spominjete iste u igri pod nazivima koji meni čak nisu poznati jer ste upućeni i uvedeni u sve, admini su tu da provere logove nov sam igrač nedavno sam došao na RS server. Žalba na mene pre par dana. Uživajte momci bez plakanja💕
ti si goli kurac a ne novi igrac. Na serveru te znaju kao Najjadinji lik koji je djelio i koristio chetove. Dizes si ego u igrici posto ti ocito u zivotu ne ide. Idi nadji si curu uzivaj i igraj normalno ,a ne da citujes na mrtvo kao i tvoji evederi iz ebk/yegera

Yoshimura

Player
Player
ti si goli kurac a ne novi igrac. Na serveru te znaju kao Najjadinji lik koji je djelio i koristio chetove. Dizes si ego u igrici posto ti ocito u zivotu ne ide. Idi nadji si curu uzivaj i igraj normalno ,a ne da citujes na mrtvo kao i tvoji evederi iz ebk/yegera
Cekaj pricate o nekim citovima a ubacujete malog tankza koji puca kroz zidove na sferama i koji je blaklistovani igrac a trenutno evaduje?
plus je svako od vas pao pc check po par puta o cemu pricamo felixe?

ZlatanCuk

Player
Player
47k ID nisi igrao kad je jack bio

Cahterine Moretti

Player
Player
Felixe nemoj tako:ninja:

Mr Felix

Player
Player
Felixe nemoj tako:ninja:
Pa istina je. Neki ljudi rade 8 sati ili idu skolu dodju doma da si odmore i zele odigrat koji informal i pricat s prijateljima i onda naleti ovakvi ljudi koji ziviju za kompom i cituju i kako da se neko ne zivcira. I na kraju ce biti banovani ljudi koji su u pravu a ovakvi ce da nastave da igraju i unistavaju igricu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom