Ocu pov jer ne moze ovako hitat+sam uzo 25 posto sok
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pregledano
ID 67422 ima 20h da dostavi POV sa ovog dogadjaja.
Imajte na umu da mogu da zatrazim duzi snimak stoga sacuvajte ovaj POV.
Maleni nisam ni citer ni ban evader sportski pozdrav.Kada ce se vise resiti ovi citeri i banevaderi
AHHAHAHAHHHAA vazi bato , jack franteli?Maleni nisam ni citer ni ban evader sportski pozdrav.
Ne znam ko ti je taj, 2 zalbe odbijene za g.p 1.1 1.4 pre 2 dana prosao pc check o cemu pricamo.AHHAHAHAHHHAA vazi bato , jack franteli?
Pc check slobodnoHAHAHAHA BRAT PUKO U VAZDUH I HITO GA AU STA TI SALJES DRUZE BOLJE DA NISI POSLAO SNIMAK
Kakav dokaz da sam ja taj neki kad nije prihvacena zalba? da li je ovo neko laganje administracije? hmminace administracijo ovo vam je 7409 strale ban evader. Takodje je citovao i na proslom nalogu i dobio ban za to, i sad opet igra sa citom
Rejected - Cheats | 7409 dokaz da je citovao
Dokaz da je to on
Pending review - G.P 1.1 , G.P 1.4 | 67422 , 7409
Strale ili ti 7409 ban evader Koristi cit da se radi pc check + registrovao novi nalog na social club i promenio maticnu plocu, molim administraciju da lepo provere ovog doticnoggta5grand.com
Nemas sta ti da zatrazujes kad nisi u povu nigde ne mesaj se u zalbe i ne lazi administracijuMolim administraciju zatrazi pov sa celog eventa, da se utvrdi da ima cit a ne 1 sekunda pova gde se takodje vidi da ima cit
kaze lik koji je citer i banevader plus svaki clan njegove familije isto citer i banevaderKakav dokaz da sam ja taj neki kad nije prihvacena zalba? da li je ovo neko laganje administracije? hmm
reci reci i samo reci dokazi nesto od toga pa onda pricaj 2 zalbe odbijene za 1.1 1.4 ne znam o cemu pricamo pozdravkaze lik koji je citer i banevader plus svaki clan njegove familije isto citer i banevader
Nema problema icu na pc check pa cemo da vidimo laganokako je ovo hit?