Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pomaganje Citerima | Yeagers Institution

Your ID
16131
Players nickname
Yeagers
Suspect ID
67422
Date of violation
Dec 18, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/LL5_15g_Z6I?si=Ixzb8DhUYi5tXoec

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
Poštovanje, Mujo i Abrahame

kao lider familije 6 meseci, zelim da prijavim ovu familiju koja svima nama liderima otezava i unistava zabavu na projektu, jer se neki doticni Lideri ne odazivaju na poruke i ostale stvari koje im pricamo da izbace citere, ali ne moze drugacije pa mora biti prijavljeno jer oni ne zele da reše..

U mojoj familiji dosta nas je starijih i dodjemo sa posla da odigramo koji event i zabavimo se ali dodje citer ovako i pobije nas sve, i mi ne mozemo nista da uradimo sem da svaki dan prijavljuljemo na forumu citere.

Pricao sam sa Liderima vecih familija niko ne moze da izadje u kraj sa ovom familijom i jos nekim manjim familijama sto prihvatataju Ban - Evejdere i tako zaradjuju od njih na eventima. Pomazu im tako sto im daju mogucnost ulaska na eventima. Kao lider znam da svako moze uci u familiju kod nekog i citovati i taj lider ne znati i biti ne upoznat sa situacijom, ali ovo se desava vec duze vreme, i lideri su upoznati sa svime i ne zanima ih nista.

Poštujem sve ostale familije na serveru i lidere istih, ratujemo zabavljamo se i ostalo, ko je bolji pobedice ali ne na ovaj nacin jer je ovo bezobrazno, takodje u konsultaciji sa nekoliko lidera vecih familija sam postavio ovu zalbu da se izadje ili nesto ucini povodom ovog pitanja.

Post in thread 'Posibble Cheat I 67422'
On consideration - Posibble Cheat I 67422

Dokaz gde Kiko priznaje da im pomaze da nameste Radius na citu ili sta vec, pogotovo pomazu kao Familija i namestaju citove ovima koji ne znaju da sakriju i ostalo.

Molio bih ako prodje zalba i utvrdi se da 67422 ima cit da se skine neformalna porodici, jer ce doticni napraviti novi nalog i uci kod njih u familiju i opet citovati na informalima.

Last edited:
Top Bottom