Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Markoooo

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan:5-10h
5. Vaš Diskord: ivansvrsic
6. Vaše Ingame ime: Mixus Maximus
7. Vaš ID: 48013

Dodatne Informacije
1. Lider za... The Bloods Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Mislim da sam dovoljno zrel i jak da dignem ovu organizaciju na noge, trenutni gangovi mi se ne svidjaju i mislim da bi trebali uvest novi nivo RP-a u Gangove. Da se uvede to da nije najbitnije sjest u jugular, izać iz HQ-a i tražit likove s kojim bi se pucao. Od samog početka igranja sam u Gang-ovima i svidio mi se RP tamo. Bio sam co-lider u skoro svakom gang-u u kojem sa bio, stoga imam velikog iskustva s vođenje. Imam svoje ljude koji bi turfa li i radili graffite, što smatram da je najbitnije. Svi su stariji likovi i ne mislim da će biti problema s njima.

3. Vaši savjet za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Nema puno toga, uvest više iskusniji ljudi koji bi " čuvali" organizaciju od ljudi koji bi joj htjeli na štetiti.
Manje pucanja po ghettu, više obavljanja grafita i turfova. Naravno Pikachu nije najbitnije. Htio bih napraviti organizaciju gdje će se ljudi međusobno poštovati i uvažavati jer mislim da od toga organizacija mora početi. Više zabave, ali ne i zajebavanja, oni koji budu štetili organizaciji, ići će po disciplinskim postupcima. Detaljno ispitivanje novih članova, od ghetto pravila, pravila zelenih zona itd...

Sretno za sve!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom