By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!OcajMislim da je ovo ilegalno
triger ko kuca plus cuje se da prica sa nekim u pozadini ne snima sve slojeve
takodje kao sto mozete videti kad uporedite pov od metjua i od ovog citera, u trenutku kada je metju krenuo da istrci iz covera citercina je korigovala aim i odvojila ga za nijansu od ivice zida kako bi reakcija izgledala "clean"
sta ti vise pricas igrao si sa coletom godinu dana ajde cuti ne komentarisi vise igrace kad si kao i ovi citeritu informaciju ne moze ima sem ako nema pomagalo da gleda kroz zidove
Ne komentarisi ti da je neko cheater pao si pc check ?sta ti vise pricas igrao si sa coletom godinu dana ajde cuti ne komentarisi vise igrace kad si kao i ovi citeri
jos me brat ispratio kroz zid pre toga volitakodje kao sto mozete videti kad uporedite pov od metjua i od ovog citera, u trenutku kada je metju krenuo da istrci iz covera citercina je korigovala aim i odvojila ga za nijansu od ivice zida kako bi reakcija izgledala "clean"
ne kapiram sta se ti javljassta ti vise pricas igrao si sa coletom godinu dana ajde cuti ne komentarisi vise igrace kad si kao i ovi citeri
moze mi sedjoksi oladi malo s foruma 24/7 komentiras na svaki possible cheat
Ocajno koristenje cita.
moj najveći fantriger ko kuca plus cuje se da prica sa nekim u pozadini ne snima sve slojeve
ovaj igrac je takodje pao pc check na nemackom serveru kao dto mozete videti na njegovom yt kanalu