Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
21867
Players nickname
Nikola Baci
Suspect ID
24802
Date of violation
Dec 17, 2024
Time of violation
14;40
Proofs
https://youtu.be/d2M_yF42yhA

Uki Beli

The GOD
Player
Sve se vidi u povu kerine male
Ti si napravio mass rule break u POV sto bi trebalo biti kaznjeno jer si prekrsio gp3.1 mg i cb a to je koliko ja znam 30 dana
A moj drugar ili GP 3.2 ili 60 dana jer je pametan

Milivoje Trtovic

Player
Player
Ti si napravio mass rule break u POV sto bi trebalo biti kaznjeno jer si prekrsio gp3.1 mg i cb a to je koliko ja znam 30 dana
steta sto ne primenjujete pravila, a znate ih, videcemo sta ce odluciti ljudi

Nikola Baci

Player
Player
Sreco moja ja 3.1 ni 3.2 nigdje nisam krsio,psovao majku nisam,majicu jesam mg jesam radio i cb ne znam kako pojasni mi,a tvoj drugar jeste 3.2 i jos ucjena tako da pusa

Uki Beli

The GOD
Player
Sve se vidi u povu kerine male
i nevalja ti ni naslov
Sreco moja ja 3.1 ni 3.2 nigdje nisam krsio,psovao majku nisam,majicu jesam mg jesam radio i cb ne znam kako pojasni mi,a tvoj drugar jeste 3.2 i jos ucjena tako da pusa
Ovako postovani i pametni ti si prekrsio si 3 pravila u jednoj rp situaciji jos se pravis da si institucija, lepi moj CB {podjebavas i kurcis se isk},MG informal standardica, i GP 3.1[igraca kog si okacio je za to dobio ban jer je jasno da hoces da mu psujes majku nego znas nesmes a i da potreban je POV od pocetka RP situacije Crazy Uki be like Forum King].

Daniel Hesoyam

No Risk, No Story.
Player
i nevalja ti ni naslov

Ovako postovani i pametni ti si prekrsio si 3 pravila u jednoj rp situaciji jos se pravis da si institucija, lepi moj CB {podjebavas i kurcis se isk},MG informal standardica, i GP 3.1[igraca kog si okacio je za to dobio ban jer je jasno da hoces da mu psujes majku nego znas nesmes a i da potreban je POV od pocetka RP situacije Crazy Uki be like Forum King].
Ma vidis lik ne zna gde je levo

Top Bottom