Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
60162
Players nickname
Amir Baldee
Suspect ID
47322
Date of violation
Dec 19, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=z7GCiVTlv04

Swayze

Player
Player
Ovaj igrac ima preko 35+ kazni samo preko foruma a plus ima i jos neke ing kazne tako da samo narusava rp na ovom serveru i mislim da je ovo i vise nego dovoljno opomena i svega da se ovaj igrac kazni ako ne sa permom postoje i neke manje kazne jer mozete videti kada upisete njegov id ima 6 stranica samo gde su njega ljudi okacili od toga 95% prihvaceno plus je i bio banovan vec za neka prekrsena pravila
forum warrior obuzdaj se i nemoj nekome unistavati igricu

standard_1.gif

vaskyezz

Player
Player
Jbg ima mnogo ljubomornih na serveru i krivo im je na druge i dta drugi imaju pa gledaju kako da ga sjebu e ovaj je taj on ne zna koliko je truda ulozeno i koliko sam vremena proveo sa porodicom i koliko je bilo zabavno ali eto i to zeli da unisti.

Emin Mehemdovic

Player
Player
Jbg ima mnogo ljubomornih na serveru i krivo im je na druge i dta drugi imaju pa gledaju kako da ga sjebu e ovaj je taj on ne zna koliko je truda ulozeno i koliko sam vremena proveo sa porodicom i koliko je bilo zabavno ali eto i to zeli da unisti.
Nemam nista licno protiv tebe.Ali pravis greske I onda se desi ovo i ne pricam o krsenju pravila vec o ophodjenju prema drugima i kad se ophodis lose prema drugima isti ti ce ovo da ti rade da te kace itd.Znam kako ti je,znam taj osecaj ali gledaj i iz druge perspektive malo.Uzivaj

Amir Ajkula

Player
Player
ljubomoran na 010😂😂 pod imenom vasilije drip😉

Status
Not open for further replies.
Top Bottom