Povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!forum warrior obuzdaj se i nemoj nekome unistavati igricuOvaj igrac ima preko 35+ kazni samo preko foruma a plus ima i jos neke ing kazne tako da samo narusava rp na ovom serveru i mislim da je ovo i vise nego dovoljno opomena i svega da se ovaj igrac kazni ako ne sa permom postoje i neke manje kazne jer mozete videti kada upisete njegov id ima 6 stranica samo gde su njega ljudi okacili od toga 95% prihvaceno plus je i bio banovan vec za neka prekrsena pravila
Nemam nista licno protiv tebe.Ali pravis greske I onda se desi ovo i ne pricam o krsenju pravila vec o ophodjenju prema drugima i kad se ophodis lose prema drugima isti ti ce ovo da ti rade da te kace itd.Znam kako ti je,znam taj osecaj ali gledaj i iz druge perspektive malo.UzivajJbg ima mnogo ljubomornih na serveru i krivo im je na druge i dta drugi imaju pa gledaju kako da ga sjebu e ovaj je taj on ne zna koliko je truda ulozeno i koliko sam vremena proveo sa porodicom i koliko je bilo zabavno ali eto i to zeli da unisti.
keze mi vaskyezzNemas zivot sem da kacis druge bravo
ljubomoran na 010 pod imenom vasilije dripJbg ima mnogo ljubomornih na serveru i krivo im je na druge i dta drugi imaju pa gledaju kako da ga sjebu e ovaj je taj on ne zna koliko je truda ulozeno i koliko sam vremena proveo sa porodicom i koliko je bilo zabavno ali eto i to zeli da unisti.
tako i drugi koji ne znaju da rpaju pitaju da se zalba povuceTako i drugi ljubomorni kazu
nemoj samo da places tamo sto ti odbijaju unban apealforum warrior obuzdaj se i nemoj nekome unistavati igricu