Sve i pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HAHAHAHAHHAAH , zoky dzabe ti sve , providan siNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.
Dostavite duzi POV i od pocetka situacije imate rok 12h
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.
Dostavite duzi POV i od pocetka situacije imate rok 12
To je pocetak sitacije.Produzi malo rok dostavljanja povaNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.
Dostavite duzi POV i od pocetka situacije imate rok 12h
Nema sanse da je pocetak situacije. Vidi se da si wanted sto znaci da su te verovatno pre toga zaustavili i odborjavali ti a ti si to verovatno iseko da ispadne kao da su te samo ispucaliKao sto se vidi u povu,to je pocetak situacije.Gde dolazi lspd.
Zamolio bih da drugi administrator pregleda ovu zalbu!
Ovo je ocigledno dogovoreno.
Na snimku se lepo vidi da je pocetak situacije.
Dali ste culi mozda za Glavna pretnja preko darkneta?Kao sto se i vidi da je crvena poternicaNema sanse da je pocetak situacije. Vidi se da si wanted sto znaci da su te verovatno pre toga zaustavili i odborjavali ti a ti si to verovatno iseko da ispadne kao da su te samo ispucali
A i da nije pocetak sitacije zatamljeno vozilo nema tablice......Dali ste culi mozda za Glavna pretnja preko darkneta?
Cuo sam ne brini. Ti si svakako trazen i kad je glavna pretnja i oni mogu da te zaustavljaju da te legitimisu, a sad sta si ti radio da te ovako izudaraju i ispucaju ne znam, ali je sigurno da ovo nije pocetak situacijeDali ste culi mozda za Glavna pretnja preko darkneta?Kao sto se i vidi da je crvena poternica
E to sto oni udaraju njih trebas da pitas.A kao sto se vidi pljackamo bankomat i oni rade cr i 6.15Cuo sam ne brini. Ti si svakako trazen i kad je glavna pretnja i oni mogu da te zaustavljaju da te legitimisu, a sad sta si ti radio da te ovako izudaraju i ispucaju ne znam, ali je sigurno da ovo nije pocetak situacije
Ti meni hoces da kazes da su njih 3 u mene zabili da bih me legitimisali,ma daj molim te ne blamiraj se ocigledno je da se krse pravilaCuo sam ne brini. Ti si svakako trazen i kad je glavna pretnja i oni mogu da te zaustavljaju da te legitimisu, a sad sta si ti radio da te ovako izudaraju i ispucaju ne znam, ali je sigurno da ovo nije pocetak situacije
Zoky je curator state-a, odosno LSPD-ija.Zamolio bih curatore state-a da preuzmu slucaj!!
Hvala na odgovoru.Stvarno nisam upucen.Zoky je curator state-a, odosno LSPD-ija.