Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
54443
Players nickname
Paki Crystal
Suspect ID
47466
Date of violation
Dec 20, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/3NCWX07

Jocke Bocke

Player
Player
ako administracija zatrazi za ovaj kill pov ja ne znam , lik stoji afk na open i misli da ga nitko nece ubit .
Felix
Felixe uz duzno postovanje napusis mi se kurca citeru raspali kad kacis tu ljude po 5 zalbe na dan pov req zaslusio si ban paki samo promeni naslov u pov req | 47466 a ti felixe doslo je vreme da opet budes banovan jer sam ti I ja reko da sam zaboravio pov I ti si znao I okacio me tako da vidis kako ti se vraca citeru debeli

Stojke Onee

Player
Player
Felixe uz duzno postovanje napusis mi se kurca citeru raspali kad kacis tu ljude po 5 zalbe na dan pov req zaslusio si ban paki samo promeni naslov u pov req | 47466 a ti felixe doslo je vreme da opet budes banovan jer sam ti I ja reko da sam zaboravio pov I ti si znao I okacio me tako da vidis kako ti se vraca citeru debeli
JOCKE NEMOJ SAMO TI DA KAZES NEKOME DA JE DEBEOO MOLIM TE...

Mr Felix

Player
Player
Ja ig nisam se ni zvao jocke burazeru samo sam lupio ime na forumu
HAHAHAHAHAHA smijesan si , kraj cega da te pitam. Burazeru chillaj malo brate em sto ne znas igrat em sto visis na ovom forumu 24/7

Jocke Bocke

Player
Player
HAHAHAHAHAHA smijesan si , kraj cega da te pitam. Burazeru chillaj malo brate em sto ne znas igrat em sto visis na ovom forumu 24/7
To meni pricas felixe stavljas 10 zalbe za pov req na dan I ja visim na forumu felixe zivis u virtuelni svet o cemu pricamo debeli

Top Bottom