Mi smo ti!!!Oh ne samo ne vas dvoje
U slucaju da Vam treba novac, recite mi da doniram za privatne casove sprskog jezika i knjizevnosti.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mi smo ti!!!Oh ne samo ne vas dvoje
Hvala ne tribaju mi ācaseviā Srpskog kad san iz SplitaMi smo ti!!!
U slucaju da Vam treba novac, recite mi da doniram za privatne casove sprskog jezika i knjizevnosti.
Uleti ti kita hahahaha fintaaaaHvala ne tribaju mi ācaseviā Srpskog kad san iz Splita
napiso dam ti bolje da me neznaju nego da me poznaju kao konteovog kera iz sanatorijumai dalje te niktko je zna niti ce znat.
Felixe uz duzno postovanje napusis mi se kurca citeru raspali kad kacis tu ljude po 5 zalbe na dan pov req zaslusio si ban paki samo promeni naslov u pov req | 47466 a ti felixe doslo je vreme da opet budes banovan jer sam ti I ja reko da sam zaboravio pov I ti si znao I okacio me tako da vidis kako ti se vraca citeru debeliako administracija zatrazi za ovaj kill pov ja ne znam , lik stoji afk na open i misli da ga nitko nece ubit .
Felix
Buraz nije li te sramota sta kacis...sve u dokazimanisam mogo da stavim dole
JOCKE NEMOJ SAMO TI DA KAZES NEKOME DA JE DEBEOO MOLIM TE...Felixe uz duzno postovanje napusis mi se kurca citeru raspali kad kacis tu ljude po 5 zalbe na dan pov req zaslusio si ban paki samo promeni naslov u pov req | 47466 a ti felixe doslo je vreme da opet budes banovan jer sam ti I ja reko da sam zaboravio pov I ti si znao I okacio me tako da vidis kako ti se vraca citeru debeli
Ja ig nisam se ni zvao jocke burazeru samo sam lupio ime na forumuJOCKE NEMOJ SAMO TI DA KAZES NEKOME DA JE DEBEOO MOLIM TE...
Ja ig nisam se ni zvao jocke burazeru samo sam lupio ime na forumu
HAHAHAHAHAHA smijesan si , kraj cega da te pitam. Burazeru chillaj malo brate em sto ne znas igrat em sto visis na ovom forumu 24/7Felixe uz duzno postovanje napusis mi se kurca citeru raspali kad kacis tu ljude po 5 zalbe na dan pov req zaslusio si ban paki samo promeni naslov u pov req | 47466 a ti felixe doslo je vreme da opet budes banovan jer sam ti I ja reko da sam zaboravio pov I ti si znao I okacio me tako da vidis kako ti se vraca citeru debeli
To meni pricas felixe stavljas 10 zalbe za pov req na dan I ja visim na forumu felixe zivis u virtuelni svet o cemu pricamo debeliHAHAHAHAHAHA smijesan si , kraj cega da te pitam. Burazeru chillaj malo brate em sto ne znas igrat em sto visis na ovom forumu 24/7
dobro jocke sluzili smo da oces dramu i oces biti u centri paznje ali samo negativnu donosis na ovaj projekatTo meni pricas felixe stavljas 10 zalbe za pov req na dan I ja visim na forumu felixe zivis u virtuelni svet o cemu pricamo debeli
Buraz metju je 891 id, lik igra od kako se napravio server, logicno je da ima ruke a ne cheatmetju i felixe kad ti nekog kacis svi su citeri kad on nekog kaci svi ste lrgit smradovi jedni
hahaha nisam ti ja ni buraz ni nista pao je pc chek 37 puta i o cemu pricamoBuraz metju je 891 id, lik igra od kako se napravio server, logicno je da ima ruke a ne cheat
a ti si ??hahaha nisam ti ja ni buraz ni nista pao je pc chek 37 puta i o cemu pricamo
Da je pao pc check 37 puta bio bi blacklistan do sada pametnihahaha nisam ti ja ni buraz ni nista pao je pc chek 37 puta i o cemu pricamo
onaj ko te jeboa ti si ??
nikad nisam pao pc check ni na rs ni na en ne lupajhahaha nisam ti ja ni buraz ni nista pao je pc chek 37 puta i o cemu pricamo
HAHAHAHAHHAHA SMESAN SI MAJMUNEnikad nisam pao pc check ni na rs ni na en ne lupaj