Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
53840
Players nickname
Ognjen Inyaheadd
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 26, 2024
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/os67yj

Ognjen Inyahead

Player
Player
Dobar dan administracijo dobio sam ban za G.P 1.1 pre nekoliko meseci to pravilo sam prekrsio na pocetku igranja na projektu i nisam bio upoznat sa pravilima ali sad sam upoznat sa pravilima i obecavam da se takva greska nece vise ponavljati zao mi je sto sam pogresio. Molim vas da mi date unban obecavam da se takva greska nece vise ponavljati. PRISTAJEM NA MONEY WIPE

Jocke Bocke

Player
Player
Dobar dan administracijo dobio sam ban za G.P 1.1 pre nekoliko meseci to pravilo sam prekrsio na pocetku igranja na projektu i nisam bio upoznat sa pravilima ali sad sam upoznat sa pravilima i obecavam da se takva greska nece vise ponavljati zao mi je sto sam pogresio. Molim vas da mi date unban obecavam da se takva greska nece vise ponavljati. PRISTAJEM NA MONEY WIPE
Sto lazes admine ognjene da nisi znao pravila kad vrlo dobro znas bar za g.p 1.1 jer ti maim 46265 nije lepo lagati

Ognjen Inyahead

Player
Player
Sto lazes admine ognjene da nisi znao pravila kad vrlo dobro znas bar za g.p 1.1 jer ti maim 46265 nije lepo lagati
jocke jednom mi je drugar usao na account zato sam dobio ban znaci niko mi nije igrao na accountu tad nisam bio upoznat a saznao sam da se za to dobija ban tek u aprilu...

Top Bottom