krsi proverite to je dzabula mintz koji je na ovoj zalbi dobio vec ban Approved - G.P 1.1 1.4 | 41479 to je ista osoba
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a zasto bi ostavio da popadnu kuce i bunker ? pero i ti ces sa ovim vozom polako samo imas srece sto su skinuli zalbu na tebe ali naci ce se i taj pov <3brando mene bi bilo sramota da juce okacim end na yt a jutros pisem unban. mene bi bilo sramota
imas 40 godina imas 2 godine u cs i grandu bilo bi me sramotaa zasto bi ostavio da popadnu kuce i bunker ? pero i ti ces sa ovim vozom polako samo imas srece sto su skinuli zalbu na tebe ali naci ce se i taj pov <3
uzmi i zabavi se u dobrotvorne svrhea zasto bi ostavio da popadnu kuce i bunker ? pero i ti ces sa ovim vozom polako samo imas srece sto su skinuli zalbu na tebe ali naci ce se i taj pov <3
hahahha kemoterapija od monitora izlecio rakocelavio si od svetlosti monitora
idi gaji kerove ne isplati se bunkera zasto bi ostavio da popadnu kuce i bunker ? pero i ti ces sa ovim vozom polako samo imas srece sto su skinuli zalbu na tebe ali naci ce se i taj pov <3
krsi proverite to je dzabula mintz koji je na ovoj zalbi dobio vec ban Approved - G.P 1.1 1.4 | 41479 to je ista osoba