Nije ovo za tebe idi te ti i Baja Skof pod ruku pijaca plantaza električar farma veruj mi bolje se toga drzi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Felixe pickica si mala koja zivi u virtuelni svet debeli majmunedobro jocke sluzili smo da oces dramu i oces biti u centri paznje ali samo negativnu donosis na ovaj projekat
hahahaahhaahFelixe pickica si mala koja zivi u virtuelni svet debeli majmune
Sta je smesno?hahahaahhaah
Burazeru nama nije lijepo kad neko ima 6 citova,pa lijepse da jedan ode nego 100,razumjes ili ti trebam jos obrazlozit?Kakav si ti pacenik da si toliko zao da moras drugima pokvariti uzivanje u ovom prelepom projektu
Ma nije glup pov req znas kolko su ljudi dobili ban zbog njega za isti razlog zabroavili da upale pov licno je meni to napravio a ja sam mu rekao da neman pov tako da zasluzujepov req je glup ali pov se uvijek mora imati jbg
kaze mu forum warriorKakav si ti pacenik da si toliko zao da moras drugima pokvariti uzivanje u ovom prelepom projektu
Ne pa okej sve to, ali u ovom slucaju se vidi da je covek izaso na otvoreno i nema nikakvog razloga da bude citBurazeru nama nije lijepo kad neko ima 6 citova,pa lijepse da jedan ode nego 100,razumjes ili ti trebam jos obrazlozit?