Igrac i na svom mainu i na svom twinku redovno krsi pravila, psuje majke i clanove porodice i unistava roleplay. Molio bih da se kazni.
Vise puta mu je trazen pov i ima dokaza kako od blacklistovanih igraca trazi cit:
Redovno je toksican po forumu i po cc ig.
Molio bih da se kazni.
Approved - Mass rule break | 47785, 15275
U klipu se vidi kako mi lik broji 5 sekunde da se sklonim u roku od 2 sekunde i on i njegov drug me pucaju i dalje i ako sam izasao van dvorista..
gta5grand.com
Approved - Mass rule break | 47785, 15275
U klipu se vidi kako mi lik broji 5 sekunde da se sklonim u roku od 2 sekunde i on i njegov drug me pucaju i dalje i ako sam izasao van dvorista..
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z.1.1 + MK - 47785, 0000
Došao sam sa kolegom iz fiba na poziv, govorim ovom da spusti oružje, medjutim kad sam njega tejzao, ostali su od nekud prišli i poceli pucati. Jasno se vidi kako me ID 47785 puca. Medjutim provjerite u logovima ko me ubio i kaznite ga za P.Z.Z.1.1 Isto tako provjerite u logovima ko me završio...
gta5grand.com
Approved - VDM - 47785, 63146
Namjerno me gaze, kako bi ovaj sto sam ga zaustavio mogao pobjeci, sramota...
gta5grand.com
Approved - VDM - 47785, 63146
Namjerno me gaze, kako bi ovaj sto sam ga zaustavio mogao pobjeci, sramota...
gta5grand.com
Approved - FEAR RP | ID 45392 + VDM | 47785
Na POV se vidi da stranac 45392 nema strah za zivot dok su na njemu dvije puške uzima panel i bjezi. Dok njegov kolega u RP situaciji radi VDM kako mu nebi ozljedili kolegu
gta5grand.com
Approved - FEAR RP | ID 45392 + VDM | 47785
Na POV se vidi da stranac 45392 nema strah za zivot dok su na njemu dvije puške uzima panel i bjezi. Dok njegov kolega u RP situaciji radi VDM kako mu nebi ozljedili kolegu
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 47785
Sve se vidi na pov-u. --------------------------------------------------------------------------------------- offtopic da se kazni ako ga bude bilo, hvala!
gta5grand.com
Approved - gp 3.2 47785
Dobar dan Administracijo ova dva gospodina su mi danas spominjali clana porodice zeleo bih da ih maksimalno kaznite jer ja tog clana porodice nemama HVALA UNAPRED.
gta5grand.com
Approved - PD 1.2 I 47785
Na povu se moze videti kako me lik ubija , pre luke ( ooc ) eventa. Molim Da se igrac kazni ps, nemamerno sam ga zgazio zato sto je levo zona i morao sam desno da se pomerim
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15, G.P 6.5 | 47781
Isao sam normalno na poziv da dignem osobu koja je bila mrtva niko nije bio oko nje da mi kaze da ne treba dizati odlucio sam pokusati podici osobu kada sam krenuo pojavljuje je se zaposlen iz EMS. Gde krece da me ubija bez brojanja i bez razloga kaze da mu je razlog da sam digao a da mi niko...
gta5grand.com
Rejected - Possible cheat | 47781 47785
Verujem da ovaj igrac ima neki cheat , ili nedozvoljeni softver jer je od jednog coveka trazio razne nedozvoljene softvere
gta5grand.com
Molio bih da se kazni.