Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
17073
Players nickname
Somi Ilic
Suspect ID
66888
Date of violation
Dec 21, 2024
Time of violation
17:43
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=N-UlwsT2Xto&ab_channel=BELICAR

somi ilic

Participant
Leader of unofficial org
Dobar dan draga administracijo,moj drug ID66888 koji je igrao samnom vec duze vreme i bio kod mene u familiji imao je devetku, javio mi je juce da mu je nalog hakovan.
Usao sam da vidim logove i imao sta da vidim sve sto sam skupljao resurse stvari oruzije sve je bilo ispraznjeno skoro svaki auto u kojem sam imao stvari bio je prazan mucio sam se dugi vremenski period da skupljam i resurse i sve i brzo mi je sve nestalo u roku od pola sata , voleo bih da pogledate logove od osobe ID66888 i da vidite koje stojao iza svega toga i da budu svi koji su saradjivali u lopovluku budu kaznjeni, jel mislim da u logovima mozete videti sve ko je kome stvari prebacivao i da budu strogo kaznjeni. cak su i igracu pod ID 66888 sve prodali auta i stvari uzeli. ID 66888 mi je rekao da je uspeo da resetuje lozinku, i da vrati svoj nalog ja nebih voleo da osoba ID66888 bude kaznjena zato sto smatram ako mu je nalog hakovan da nije kriv, jos jednom vas molim da pogledate logove i sve blacklistujete jer takvi neigraci kvare projekat. i znam da ja ne dobijam nista al bar da budu oni kaznjeni
unapred se zahvaljujem

Carlo Lahaestamuloca

Player
Player
1.2 Igrač je u potpunosti odgovoran za svoj račun. Administracija Grand Role Playa ne snosi odgovornost za vaš vlastiti račun. Kada se izgubi pristup računu (npr. Hakira se), vaš će se račun suočiti s istim kaznama.

somi ilic

Participant
Leader of unofficial org
1.2 Igrač je u potpunosti odgovoran za svoj račun. Administracija Grand Role Playa ne snosi odgovornost za vaš vlastiti račun. Kada se izgubi pristup računu (npr. Hakira se), vaš će se račun suočiti s istim kaznama.
ma znam sve samo bilo bi mi krivo da decko ispasta bzvz a tu je po 20 sati dnevno ,

Top Bottom