malo ludji reaction time imaju
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ispalo ti jemalo ludji reaction time imaju
Šta se desi kad npc instalira rogan redux i promjeni mapu
sori djoksi niko nije bolji od tebe ti si bog otacoce to tako kad samo reaguje
ja ne kazem da sam najbolji nit da sam neki specijalno dobar pucac, ali kazem da sva govna poput vas jegera treba da bude pobanovano za citevesori djoksi niko nije bolji od tebe ti si bog otac
ti si druze pao s marsa ako mislis da ovo nije moguce napravit ako je tako onda treba pola servera pobanat?ja ne kazem da sam najbolji nit da sam neki specijalno dobar pucac, ali kazem da sva govna poput vas jegera treba da bude pobanovano za citeve
a sto brate sta ti jeja ne kazem da sam najbolji nit da sam neki specijalno dobar pucac, ali kazem da sva govna poput vas jegera treba da bude pobanovano za citeve
A sto brate sta ti jeja ne kazem da sam najbolji nit da sam neki specijalno dobar pucac, ali kazem da sva govna poput vas jegera treba da bude pobanovano za citeve
cuj pola servera veruj mi znam da ce ova zalba biti odbijena sa objasnjenjem nedovoljno dokaza ili eventualno sve na povu deluje cisto sto je veoma tuzno iskreno.. ali verujem ja da mujo i abraham prate sve i da ce da vas pobanuju za ove pizdarije sto imate u pcuti si druze pao s marsa ako mislis da ovo nije moguce napravit ako je tako onda treba pola servera pobanat?
sta onda kacis koji kuraccuj pola servera veruj mi znam da ce ova zalba biti odbijena sa objasnjenjem nedovoljno dokaza ili eventualno sve na povu deluje cisto sto je veoma tuzno iskreno.. ali verujem ja da mujo i abraham prate sve i da ce da vas pobanuju za ove pizdarije sto imate u pcu
cisto da proverim da li gresim ili ne, ali sad sam uveren da ne gresimsta onda kacis koji kurac
mislim da bi trebo otic van ako nisi znao pada snjeg vanicisto da proverim da li gresim ili ne, ali sad sam uveren da ne gresim
spusti se na zemlju sta pricas, paco ruke nema ovo je sto ga usralo i ne seri vise i igraj normalnoja ne kazem da sam najbolji nit da sam neki specijalno dobar pucac, ali kazem da sva govna poput vas jegera treba da bude pobanovano za citeve
sta ima da razgovaram sa ljudima koji imaju 300 forum naloga svi lazni jer su se posrali da pisu sa pravihspusti se na zemlju sta pricas, paco ruke nema ovo je sto ga usralo i ne seri vise i igraj normalno
pravi mi je forum , ne gubi se mogu ti id moj dati i sve pa da te vidmosta ima da razgovaram sa ljudima koji imaju 300 forum naloga svi lazni jer su se posrali da pisu sa pravih
nemoj da si tolko lud danaspravi mi je forum , ne gubi se mogu ti id moj dati i sve pa da te vidmo